dinsdag, 01 oktober 2019 10:06

Geef uw woning maximale zichtbaarheid bij verkoop

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Het aanbod op de huizenmarkt is op dit ogenblik vrij hoog. Hierdoor is een echte strijd tussen verkopers losgebarsten. De maximale zichtbaarheid en uw pand eruit laten springen is daarom van cruciaal belang bij de verkoop van een woning. We vertellen u graag hoe wij het aanpakken.

 Lokale aanwezigheid

De wortels van Immo Vercammen zijn goed verankerd in de omgeving waar we actief zijn. We verwelkomen onze klanten iedere dag in ons hoofdkantoor in Putte, en hebben kijketalages in Lier, Duffel, Heist-op-den-Berg, Keerbergen, Mechelen en Sint-Katelijne-Waver. Op die manier krijgen passanten een eerste indruk van ons aanbod en wekken we op de traditionele manier hun nieuwsgierigheid.

Een uitgebreide database met geïnteresseerden

We bouwen constant aan een uitgebreide database van potentiële kopers. Die database is één van onze meest succesvolle verkooptools. We gebruiken deze gegevens om geschikte kandidaten proactief te contacteren. De potentiële kopers ontvangen gerichte info over panden die hen vermoedelijk bevallen.   Dankzij onze up-to-date database vinden we vaak binnen de kortste keren de juiste koper voor een woning. 

On- en offline zichtbaarheid

Daarnaast hanteren we voor iedere woning in onze database een eigen en unieke marketingmix. Zo plaatsen we uw woning in de kijker op verschillende online én offline kanalen:

  • Onze eigen website, met zeer uitgebreide informatie
  • Digitale advertenties op de gekendste immosites
  • Social media reclame (Facebook, Instagram, …)
  • Traditionele advertenties in het lokale krantje
  • Gepersonaliseerde flyer van uw huis, bus-per-bus in uw buurt

We schakelen nog steeds een professionele vastgoedfotograaf in om de meest optimale foto’s te krijgen.  Deze geeft gepaste aandacht aan de setting, de juiste belichting, de correcte invalshoek etc.

Laat uw woning opvallen in de huizenmarkt

U kunt dus op beide oren slapen: uw pand krijgt de zichtbaarheid die het verdient bij Immo Vercammen. Benieuwd welke extra's we nog voor uw woning in petto hebben? Maak vandaag een afspraak, we komen graag tot bij u of kom gerust eens langs in ons hoofdkantoor.  

 

 

Lees 6291 keer Laatst aangepast op maandag, 10 februari 2020 13:55

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.