dinsdag, 11 september 2018 13:25

Van Hotel Mama naar een eigen stek: wij helpen je graag

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bijna 1 miljoen 18- tot 34-jarigen in België wonen in Hotel Mama. Dat zijn er 4 op de 10. Eén van de redenen? Ze sparen voor een eigen huis. Want werken en huren, dat brengt niet genoeg spaargeld meer op om later zelf een huis te bouwen of te kopen. Woon je nog in Hotel Mama en vind je het toch tijd om de vleugels uit te slaan? Of vind je als mama dat de tijd gekomen is om het hotel te sluiten? Wij helpen bij de zoektocht naar een betaalbare nieuwbouw of woning.

 

Sla de deur van je kamer in Hotel Mama achter je dicht

Als twintiger of dertiger die een kamer in Hotel Mama gebruikt, geniet je met volle teugen van de vakantiemaanden. Je gaat een paar weken op reis, en je hebt het huis ook nog eens voor je alleen wanneer je ouders met vakantie zijn. Een heerlijk gevoel. Met een eigen woning blijft dat gevoel ook hangen. Blijft die eerste stap te groot? Bij Immo Vercammen helpen we je om die stap te verkleinen en hem ook echt te zetten.

Sluit de deuren van Hotel Mama voorgoed

Ben je eigenaar van Hotel Mama? Dan koester je de momenten die je kinderen bij je in huis zijn. Maar wordt het niet eens tijd om de deuren van Hotel Mama te sluiten? Om je huis en je tijd weer voor jezelf te hebben? En het eten, de was en de plas, het logies en de financiële verplichtingen aan hen over te laten? Wij helpen je om voor jouw kind een geschikte woonst te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een leuk en knus huisje dat niet al te veel renovatie nodig heeft. Zodra je kroost op eigen vleugels vliegt, kan je je hotel beginnen aan te passen naar een bed-and-breakfast voor je toekomstige kleinkinderen.

Van Hotel Mama naar een betaalbare woning

Bij Immo Vercammen helpen we geregeld twintigers en dertigers een huis op maat van hun spaarboekje en budget te vinden. We kennen de regio als onze broekzak en weten vaak als eerste wanneer er een betaalbare nieuwbouw of leuke te renoveren woning op de markt komt.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij het kopen van een betaalbare nieuwbouw of bestaande woning? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 3003 keer Laatst aangepast op zaterdag, 31 juli 2021 21:59

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.