vrijdag, 23 april 2021 07:28

Een correcte verkoopprijs voor uw woning bepalen? We helpen u graag!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(20 stemmen)

Uw woning klaarmaken voor verkoop, het is niet altijd evident. Er moet aan allerlei zaken gedacht worden en dat zorgt vaak voor heel wat stress. Laat Immo Vercammen u daarom ontzorgen, wij weten precies wat er moet gebeuren en hoe we uw woning laten schitteren. Eerste agendapunt: een schatting van de woning, die door Immo Vercammen volledig gratis en vrijblijvend wordt uitgevoerd.

Een woning naar de juiste waarde schatten is van groot belang bij een verkoop en niet evident voor eigenaars zelf. Door de emotionele band die verkopers met hun huis of appartement hebben, schatten ze de waarde van hun woonst vaak te hoog in.

Bovendien voelen kandidaat-kopers zich vaak ook geruster wanneer een externe professionele partij hierbij naar voren wordt geschoven. Hierdoor weten ze namelijk dat er met kennis van zaken geadviseerd is over de verkoopprijs, rekening houdend met de huidige vastgoedmarkt.

 

Ervaring met verkoop
Als u zich laat ondersteunen bij het bepalen van een marktconforme en realistische verkoopprijs, kan u ook rekenen op de expertise van de vastgoedmakelaar. Die heeft ook de nodige kennis en verkoopervaring om u te voorzien van heel wat andere sterke tips & tricks.

Ze weten waar ze de nadruk moeten leggen, maar vooral ook waar potentiële kopers op kunnen afknappen.

Regiokennis
Met 8 vestigingen in Putte, Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, mag Immo Vercammen zich dé specialist van de regio noemen.

Onze lokale vastgoedmakelaars wonen en werken in de streek en weten welke omgevingsfactoren belangrijk zijn bij het verkopen van een woning. Daardoor kunnen wij u voorzien van een correcte schatting en een succesvolle verkoop.

Wil u graag gebruikmaken van onze gratis schatting? Neem dan gerust contact met ons op via info@immovercammen.be of 015/755.444. Vervolgens plannen we uw gratis schatting in, en dit effectief volledig gratis en vrijblijvend.

Lees 1710 keer Laatst aangepast op vrijdag, 23 april 2021 07:47

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.