Blog NL

Blog NL (161)

donderdag, 11 juli 2024 08:01

Vastgoedtip: benut de lange zomerdagen

Geschreven door

De dagen zijn wat langer, het weer is weer wat warmer. De ideale periode om je woning te verkopen! Benut dus de extra lange dagen en het zonnige weer!

Heb je al gehoord van Wonen In Eigen Streek (WIES)? Als erkende makelaar leggen we je graag uit wat het precies is en waarom het voor jou belangrijk kan zijn.

 Een appartement of woning kopen om te verhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

donderdag, 20 juni 2024 12:00

Vastgoed met de juiste prijs verkoopt altijd!

Geschreven door

Vastgoed met de juiste prijs verkoopt altijd. Wij helpen je dan ook met veel plezier met de verkoop van jouw woning!

donderdag, 20 juni 2024 11:56

Vastgoedtip: een makelaar die je van A tot Z bijstaat

Geschreven door

Wist je dat Immo Vercammen je van A tot Z bijstaat bij de verkoop van de woning en dat ons advies nog steeds volledig gratis is?

‘U weet intussen wel waarom’ Immo Vercammen een vaste waarde is op de vastgoedmarkt. Maar dat maakt het geen evidentie. Vastgoedkantoren komen en gaan, en zij die het lang én succesvol volhouden, zijn op één hand te tellen. Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan blikken onze vennoten Steven Van den Eynde, Siemen Marien en Vincent Wolfers terug op hoe de vastgoedsector is geëvolueerd en hoe Immo Vercammen daarop inspeelt.

De lente is zoals steeds een drukke periode op de vastgoedmarkt. Ze wordt verbonden met een frisse start, is een ideale periode voor kopers met kinderen die in de zomervakantie willen verhuizen en ze brengt meer natuurlijk licht met zich mee. En waarom dat laatste zo’n belangrijke factor is, lichten we graag even toe. 

dinsdag, 09 april 2024 08:26

Je droomwoning vind je bij Immo Vercammen

Geschreven door

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning? Die vind je ongetwijfeld bij Immo Vercammen!

Pagina 1 van 21