Blog NL

Blog NL (150)

dinsdag, 20 februari 2024 09:43

Vastgoedtip: gratis schatting

Geschreven door

Een schatting of waardebepaling van je woning is bij Immo Vercammen volledig gratis en vrijblijvend. Wij zijn je ook graag van dienst als je nadien effectief je woning wenst te verkopen!

donderdag, 01 februari 2024 14:40

Vastgoedtip: fotoreportage en digitale rondleiding

Geschreven door

Je woning of appartement staat te koop? Dat zetten we bij Immo Vercammen graag in de kijker et een fotoreportage en een digitale rondleiding.

 

Sinds 2023 is het verplicht om een aantal ingrijpende energetische renovaties uit te voeren voor wie een oudere, slecht geïsoleerde woning aankoopt. Deze renovatieplicht geldt voor residentiële gebouwen, dus eengezinswoningen en appartementen, en wordt telkens verstrengd. Tegen 2050 dienen alle Vlaamse woningen namelijk een EPC-label A te hebben. Maar welke impact heeft dat op de vastgoedmarkt? En waar moet je op letten bij de aankoop van een woning met een laag EPC-label? Jouw erkende vastgoedmakelaar geeft enkele tips.

woensdag, 03 januari 2024 08:15

Bij Immo Vercammen zit je alvast goed!

Geschreven door

 Ook in het nieuwe jaar blijven wij je ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe woning of appartement!

woensdag, 13 december 2023 08:38

Is het een goed idee om te kopen als de interest hoog staat?

Geschreven door

Het klopt dat leningen nu 'duurder' zijn, maar dat is maar het halve verhaal. Met de juiste begeleiding door jouw erkende vastgoedmakelaar doe je nog steeds een goede aankoop.

Vertrouw op de expertise van Immo Vercammen wanneer je je huis, appartement of bouwgrond verkoopt. Onze ingrediënten voor succes? Betrouwbaarheid, 100% inzet en een correcte aanpak.

woensdag, 15 november 2023 08:21

Zijn zonnepanelen nog een nuttige investering?

Geschreven door

Nu de subsidies voor zonnepanelen helemaal verdwijnen, vragen vele huiseigenaars zich af of een investering in zonnepanelen nog loont. Als erkend vastgoedmakelaar schijnen we ons licht op de kwestie.

Ambities worden kracht bijgezet in jubileumjaar 2024. Vincent Wolfers zet een stapje hogerop bij Immo Vercammen en wordt samen met Steven Van den Eynde en Siemen Marien vennoot bij de marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio rond Putte. "Een logische stap", klinkt het bij de heren.

Pagina 1 van 19