Over ons

Van bouwgrond tot luxevilla

Appartement, rijhuis, gezinswoning, luxevilla of bouwgrond te koop? De expertise van Immo Vercammen en Exclusief – by Immo Vercammen reikt ver. Uw regiomanager is vertrouwd met de buurt en informeert u correct over de marktwaarde van uw eigendom.

Een grote S

Een oprecht, correct en duidelijk advies. Onze klanten weten dat we voor 100% tevredenheid gaan. De kracht van Immo Vercammen zit ‘m dan ook in Service met een grote S. Die start met een volledige dossiersamenstelling, waarbij we nauw samenwerken met diverse overheidsdiensten en uw eigen notaris. Het resultaat: een zorgeloze verkoop.

Een streling voor het oog

De juiste kandidaat voor uw woning vinden we dankzij een breed netwerk en een unieke marketingmix. Online of in print, uw woning staat overal in de kijker. Met vlotte teksten, aantrekkelijke foto’s en sterke videobeelden krijgt u een onmisbare troef voor een vlotte verkoop.

Gegarandeerd verkocht

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector en kennis van de ruime regio komt uw woning op de beste manier in de markt. We contacteren proactief onze zeer ruime database van potentiële kopers met als gevolg: een verkoop binnen de paar maanden, en nog vaker binnen 6 weken!

Gratis en volledig vrijblijvend

Gratis kan toch niet, of zijn jullie soms Sinterklaas?”, horen we vaak. Ondanks onze goede contacten met de Sint, zijn we hem zeker niet. Toch zetten we het ook hier nog eens zwart op wit: onze adviezen zijn steeds helemaal gratis en vrijblijvend! Bij Immo Vercammen geniet u ook van financiële gemoedsrust. Zo betaalt u ons ereloon enkel bij een succesvolle afhandeling van uw verkoopproject.

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde?

Contacteer ons nu

Vragen of op zoek naar meer informatie over onze diensten? Een afspraak inplannen? We vernemen het graag via onderstaand formulier en contacteren u zo snel mogelijk.


Uw gegevens


(*) verplichte velden