OVER ONS

 

Werkman of minister, u ontvangt van ons dezelfde topservice.

Bij Immo Vercammen geven we iedereen een oprecht, correct en duidelijk advies, onze klanten weten dat we voor de volle 100% tevredenheid gaan. De kracht van Immo Vercammen zit hem nog steeds in de echte service met een “grote S”.

 
 

Administratieve ondersteuning van Aanvraag tot Zeer tevreden.

Een volledige dossiersamenstelling is een essentieel onderdeel geworden van onze dienstverlening. Immo Vercammen werkt uitstekend samen met de diverse overheidsdiensten en uw eigen notaris en dit reeds van bij de opstart van uw dossier.

 

De specialisten, van bouwgrond over rijhuis tot luxevilla.

De expertise van Immo Vercammen richt zich naar de markt van appartementen, bouwgronden, rijhuizen, gezinswoningen tot en met luxevilla’s. Uw regiomanager is vertrouwd met uw lokale buurt en informeert u graag over de waarde van uw eigendom.

 
 

Een unieke en zeer uitgebreide reclamecampagne.

Voor uw woning bestaat de juiste kandidaat, deze vinden we steeds door onze unieke marketingmix. We publiceren professionele foto’s van uw woning op meerdere websites en in de reclamebladen.
We doen ook gerichte acties naar kandidaat-kopers.

 

We zijn er voor u elke dag,
7 dagen op 7.

Ons centrale nummer 015/755.444 is 7/7 bereikbaar. Hebt u ’s avonds, in het weekend of zelfs op een feestdag een dringende vraag, er is altijd iemand om uw vragen te beantwoorden. U kan uiteraard uw regiomanager ook steeds rechtstreeks bereiken.

 
 

7 filialen tot uw dienst: overdag,
’s avonds en in het weekend.

Tijdens de openingsuren zijn er op het hoofdkantoor te Putte
(bij Mechelen) permanent 2 tot 3 medewerkers aanwezig.
De kijketalages te Lier, Duffel, Heist o/d Berg, Keerbergen, Mechelen en St.-Kat.-Waver fungeren ook als filiaal waar we u, na afspraak,
kunnen ontvangen.

 

In samenwerking met uw vertrouwde notaris en het B.I.V.

Uw vertrouwde notaris wordt door ons nauw betrokken bij uw dossier. Verder staat Immo Vercammen, zoals elke erkende vastgoedmakelaar, onder het toezicht van het B.I.V.
(beroepsinstituut van vastgoedmakelaars).

 
 

Onze adviezen zijn gratis
en volledig vrijblijvend.

We horen vaak: “Gratis kan toch niet, of zijn jullie soms Sinterklaas?”. Hoewel we goede contacten hebben met de Sint, zijn we hem zeker niet. Evenwel bij deze staat het hier ook nog eens zwart op wit:
onze adviezen zijn nog steeds geheel gratis en vrijblijvend!

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.

Uw gegevens


(*) verplichte velden