dinsdag, 22 december 2020 08:33

Wij blijven paraat tijdens de eindejaarsperiode

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Het is bijna Kerstmis en ook het nieuwe jaar staat voor de deur. Immo Vercammen blijft ook tijdens de eindejaarsperiode beschikbaar om u advies te geven. Wij bieden u nog steeds een gratis schatting van uw eigendom aan. En jawel, ook dit gebeurt uiteraard coronaproof. 

Er zijn voor elkaar is nog nooit zo belangrijk geweest en juist om die reden blijft Immo Vercammen ook beschikbaar tijdens de eindejaarsperiode, om u gratis en vrijblijvend advies te geven. 

Laat de waarde van uw eigendom schatten 

Immo Vercammen nam eerder dit jaar het initiatief om ten gevolge van corona op gepaste wijze te moderniseren en riep de module ‘Schatten-Op-Afstand' in het leven. Daarbij geven we u als eigenaar graag een eerste indicatie van de waarde van uw woning, zodat u al een duidelijk beeld van de mogelijke vraagprijs heeft. Het gaat niet om een definitieve schatting, die normaliter volgt na een bezoek ter plaatse en die ervoor zorgt dat de juiste waarde van uw eigendom nog nauwkeuriger bepaald wordt. 

Bij het schatten op afstand baseren we ons op een aantal variabelen zoals de ligging, oppervlakte, omgevingsfactoren, enzovoort. Om dit te verwezenlijken, informeren we ons onder andere via overheidswebsites en via onze uitgebreide database van reeds succesvol verkochte panden in de buurt en van hetzelfde type. Daarnaast krijgen we ook graag extra toelichtingen van u als eigenaar zelf, zoals nuttige informatie van uw eigendom binnenin, onder andere de beschikbare bouwplannen en foto’s van diverse ruimten in de woning. Deze zaken helpen ons om een vrij goede indicatie van de marktwaarde te geven.  Indien u overweegt om in 2021 uw woning zo optimaal mogelijk te verkopen, adviseren we u graag, gratis en vrijblijvend. 

Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. Samen komen we er door. U weet intussen wel waarom…

 

 

 

Lees 1454 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 december 2020 08:39

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.