vrijdag, 06 november 2020 13:26

Slim verkopen? Dat betekent de lockdown naar je hand zetten!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Naar verwachting zal de rush naar een nieuwe woning na deze tweede lockdown nog groter zijn. Slimme verkopers schieten dus best nu al in actie, tipt Immo Vercammen, want met een kleine investering van 1.000 euro is uw woning al snel een veelvoud waard. Hoe? Dat ontdek je in dit artikel.

Net zoals na de eerste lockdown zal de vastgoedmarkt ook nu, zodra bezoeken weer mogelijk zijn, naar alle verwachting weer zenuwachtig reageren. De rush naar een nieuwe woonst zal flink toenemen. Daarom is het een slimme zet om vandaag al uw woning voor te bereiden.

De handen uit de mouwen

De doe-het-zelfzaken zijn tijdens deze lockdown bijvoorbeeld nog wel open. Het ideale moment om je woning alvast wat op te frissen. Neem even de tijd om met een objectieve bril door je woning te lopen. Zijn er kleine dingen die storen of kunnen bepaalde ruimtes kleine verfraaiingswerken gebruiken? Los deze dan eerst op.

Maak bijvoorbeeld deurklinken vast, herstel scheurtjes, barsten of gaten in de muren, vervang gescheurd behang, repareer lekkende kranen, vervang kapotte lampen en hernieuw loskomende siliconen. Ook een likje verf hier of een nieuw plintje daar: het lijken details, maar het zit hem net in de details. Kopers letten extra op deze zaken en kleine slordigheden beïnvloeden hen onbewust.

“Een plaatsbezoek is momenteel door de minister verboden, de ideale moment voor eigenaars om zich rustig voor te bereiden op de dag dat de markt weer losbarst”, weet Steven Van den Eynde. “Met een kleine investering van 1.000 euro is uw woning al snel 10.000 euro meer waard.”

Geen pauzeknop

En ook al maakt de tweede lockdown het even niet mogelijk om langs te gaan bij een woning of voor klanten om langs te komen (zelfs op afspraak is momenteel verboden), dat betekent niet dat Immo Vercammen met vakantie gaat.

“Net zoals tijdens de vorige lockdown zijn we achter de schermen hard aan het werk om onze werking verder te optimaliseren”, vertelt Siemen Marien. “We blijven bereikbaar voor onze klanten en staan hen graag telefonisch of online te woord voor al hun vragen rond kopen en verkopen.”

Heb je vragen? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. Samen komen we er door. U weet intussen wel waarom…

Lees 1752 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 december 2020 08:32

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.