woensdag, 10 juni 2020 08:31

Uw woning op video? Duidelijk een goede keuze.

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wist je dat 9 op 10 Vlamingen op het internet surft? Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van enkele jaren geleden. Al is er nog een opvallendere groei: online video’s krijgen dubbel zoveel kijkers en worden dubbel zoveel gedeeld. Toeval of niet, maar Immo Vercammen biedt al even een nieuwe gratis dienst voor je aan. Met een Basic- of Reportage-video geef je een unieke kijk op je woning die te koop staat.

Deze waanzinnige cijfers zijn het resultaat van een nieuw onderzoek van AP Hogeschool Antwerpen. Online media behoren meer dan ooit tot ons nieuwe normaal. Zo maakt bijna 9 op 10 Vlamingen actief gebruik van sociale media en 8 op 10 bekijkt video’s online.

(LEES VERDER ONDER DE GRAFIEK)

Zeg het met beelden

Sociale media zijn daarmee uitgegroeid tot een immens podium. Een podium met een ontelbaar aantal toeschouwers dat staat te popelen om een blik te werpen op jouw video. En de kans is groot dat tussen die menigte zich de nieuwe eigenaar van je woning verschuilt.

Daarom breidt Immo Vercammen haar gratis dienstenaanbod verder uit met Basic- en Reportage-video’s. Via een korte video maak je al snel kennis met de woning en de omgeving of neemt onze presentator of presentatrice de kijkers mee door de woning. Hij of zij ontdekt enkele bijzondere plaatsen en houdt een korte babbel met de eigenaar(s) of de makelaar. Daarnaast ontdekt de kijker in deze video ook wat de buurt te bieden heeft, van natuurgebieden of vlotte verbindingen tot levendige dorpscentra of sportfaciliteiten.

(LEES VERDER ONDER DE VIDEO)

En… ACTIE!

Het publiek is er dus al, nu jouw Basic- of Reportage-video nog. Interesse? Ontdek andere voorbeelden op onze Facebookpagina, op www.immovercammen.be  of neem contact op met Immo Vercammen via info@immovercammen.be of 015/755.444.

Lees 1564 keer Laatst aangepast op woensdag, 10 juni 2020 08:38

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.