woensdag, 24 april 2019 15:02

Homestyling maakt jouw woning verkoopklaar

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een woning aanbieden op de markt? Dan moet je rekening houden met de concurrentie van een heel aantal andere verkopers. je zet je woning dus best optimaal in the picture én geeft bezoekers maar beter van de eerste keer een mooi beeld van het maximale potentieel. En daar helpen we jou met plezier mee!

 homestyling met Immo Vercammen

 

De extra diensten van Immo Vercammen

Klanten van Immo Vercammen krijgen meer terug dan wat ze van een immomakelaar verwachten. Dat is één van onze stokpaardjes en werkwijzen. We brengen jouw woning goed in beeld met de hulp van een professionele vastgoedfotograaf, we werken met een professioneel videobedrijf voor een korte video van je woning langs de buitenkant in combinatie met beelden uit de omgeving, we zorgen voor de nodige teksten en verspreiden het op de juiste platformen. Daarnaast kan je rekenen op de kennis en expertise van onze mensen tijdens de huisbezoeken.

Benieuwd wat al deze extra diensten voor je inhouden? Dat ontdek je hier.

Eén van de extra diensten die we daarbovenop aanbieden, is Basic Homestyling. Een service die de verkoopkansen van je woning exponentieel doet groeien.

Homestyling, niet alleen voor Hollywoodsterren

Homestyling (of home staging) is een trend die de Hollywoodsterren al jarenlang kennen. Het principe is simpel: een homestylist richt je leegstaand pand in tot een verkoopklare woning. Ze herschikken enkele meubels, voorzien populaire ruimtes van basisaankleding of geven je hele woning de nodige inrichting. Allemaal afhankelijk van het budget en de noden van je woning.

Dat principe is uit Amerika overgewaaid, en wint sinds kort ook bij ons aan populariteit. Uit ons marktonderzoek bleek dat 2 ruimtes van een woning de meeste kopers overtuigen: de keuken en de badkamer. Tijd dus om die 2 ruimtes te voorzien van een perfecte inrichting!

De voordelen van homestyling

Wij sommen de populairste even voor je op!

● Een woning die door een stylist onder handen werd genomen is sneller van de huizenmarkt. Deze woningen zijn namelijk een pak aantrekkelijker op foto.

● De waarde van de woning zal stijgen. Potentiële kopers zien direct je huis van haar beste kant, en zijn dan vaak bereid om wat meer te bieden.

● De kopers maken de dag van vandaag hun selectie van interessante panden reeds online. Wij zorgen ervoor dat je woning direct in het oog springt. Kortom: we overtuigen bezoekers sneller door woningen te voorzien van kleine details, de juiste sfeer en een aangename styling.

De prijs van homestyling

Homestyling is over het algemeen niet goedkoop. Wanneer je dit door een professionele stylist laat uitvoeren, ben je al snel tot 5.000 euro kwijt. Wij van Immo Vercammen weten dat je dat geld liever anders investeert. Daarom geven wij onze potentiële verkopers een gratis basic homestyling cadeau. Het betref het optimaal in beeld brengen van je keuken en je badkamer. Onze stylist zal de juiste accessoires en neutrale decoratiestukken plaatsen voor de fotoreportage.

Benieuwd naar meer? Immo Vercammen leidt de verkoop in goede banen en neemt alle praktische beslommeringen weg. Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 3374 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 juli 2021 15:28

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.