donderdag, 14 maart 2019 10:15

De lente is in het land, verkoop nu uw pand!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wanneer is de ideale periode om uw huis te verkopen? Als ervaren immomakelaar kunnen we u vertellen dat de lente voor velen hét ideale moment is. We merken traditioneel dat er vanaf eind maart tot in juni een piek in de huizenverkoop is. Waar komt die stijging vandaan en hoe kunt u hier maximaal op inspelen bij de verkoop van uw woning?

We sommen het even voor u op!

 Lente-verkoop-pand

 

Lentekriebels zorgen voor een stijgende marktvraag

Tijdens de lente fleurt niet alleen de natuur opnieuw op. De eerste zonnestralen zorgen voor kriebels in de buik en motiveren om naar een eigen stekje te zoeken. Mensen komen meer buiten en wandelen of fietsen al eens door de buurt waar ze graag zouden wonen. Door de omschakeling naar het zomeruur zijn mensen langer actief en kunnen ze ook ’s avonds uw woning in het daglicht bewonderen.

Prachtige eerste indruk

You never get a second chance to make a first impression. Het mag een cliché zijn, maar het geldt zeker ook in de immowereld. Bloeiende bloemen en schitterende zonnestralen door het raam maken uw woning een pak aangenamer en huiselijker dan tijdens donkere dagen met regenbuien. Mooie en optimale foto’s spelen een cruciale rol bij de eerste selectie online van te bezoeken woningen.

Tip: Als u uw woning verkoopt via Immo Vercammen, zorgen wij voor een professionele vastgoedfotograaf die uw woning in de spotlights zet. Indien gewenst zorgen we zelfs voor gratis stylingadvies om de beste foto’s te bekomen.

Een huisbezoek in perfecte omstandigheden

Die eerste positieve indruk vertaalt zich trouwens ook tijdens het bezoek. Een proper en opgeruimd huis maakt een goede indruk, zeker in het zonlicht en wanneer het groen en de bloemen in volle glorie prijken.

De lente is doorgaans de periode waarin uw huis in optimale staat verkeert. Een grondige lentepoets zorgt ervoor dat alle stofjes en spinnenwebben verdwijnen. En tijdens deze maanden is meestal het niet te warm, maar ook niet te koud in huis.

Tip: Laat één van onze verkopers de positieve punten van uw woning toelichten tijdens een informatief verkenningsgesprek. Ontdek hoe we u graag helpen.
Onze adviezen zijn nog steeds gratis en vrijblijvend!

Contacteer ons vandaag nog!

Lees 2124 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 maart 2019 11:58

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.