donderdag, 14 maart 2019 10:15

De lente is in het land, verkoop nu je pand!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wanneer is de ideale periode om je huis te verkopen? Als ervaren immomakelaar kunnen we jou vertellen dat de lente voor velen hét ideale moment is. We merken traditioneel dat er vanaf eind maart tot in juni een piek in de huizenverkoop is. Waar komt die stijging vandaan en hoe kan je hier maximaal op inspelen bij de verkoop van je woning? We sommen het even voor je op!

 Lente-verkoop-pand

 

Lentekriebels zorgen voor een stijgende marktvraag

Tijdens de lente fleurt niet alleen de natuur opnieuw op. De eerste zonnestralen zorgen voor kriebels in de buik en motiveren om naar een eigen stekje te zoeken. Mensen komen meer buiten en wandelen of fietsen al eens door de buurt waar ze graag zouden wonen. Door de omschakeling naar het zomeruur zijn mensen langer actief en kunnen ze ook ’s avonds jouw woning in het daglicht bewonderen.

Prachtige eerste indruk

You never get a second chance to make a first impression. Het mag een cliché zijn, maar het geldt zeker ook in de immowereld. Bloeiende bloemen en schitterende zonnestralen door het raam maken je woning een pak aangenamer en huiselijker dan tijdens donkere dagen met regenbuien. Mooie en optimale foto’s spelen een cruciale rol bij de eerste selectie online van te bezoeken woningen.

Tip: Als je je woning verkoopt via Immo Vercammen, zorgen wij voor een professionele vastgoedfotograaf die jouw woning in de spotlights zet. Indien gewenst, zorgen we zelfs voor gratis stylingadvies om de beste foto’s te bekomen.

Een huisbezoek in perfecte omstandigheden

Die eerste positieve indruk vertaalt zich trouwens ook tijdens het bezoek. Een proper en opgeruimd huis maakt een goede indruk, zeker in het zonlicht en wanneer het groen en de bloemen in volle glorie prijken.

De lente is doorgaans de periode waarin jouw huis in optimale staat verkeert. Een grondige lentepoets zorgt ervoor dat alle stofjes en spinnenwebben verdwijnen. En tijdens deze maanden is meestal het niet te warm, maar ook niet te koud in huis.

Tip: Laat één van onze verkopers de positieve punten van je woning toelichten tijdens een informatief verkenningsgesprek. Ontdek hoe we jou graag helpen. Onze adviezen zijn nog steeds gratis en vrijblijvend!

Immo Vercammen leidt de verkoop in goede banen en neemt alle praktische beslommeringen weg. Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 3162 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 juli 2021 15:44

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.