dinsdag, 02 oktober 2018 08:49

Huis verkopen? Zo maakt je jouw woning onweerstaanbaar!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Van plan om je woning te verkopen? Potentiële kopers overtuig je door de pluspunten van je huis in de kijker te zetten. Zorg ervoor dat je alle certificaten kan voorleggen, voer die kleine herstellingswerken uit en toon je woning van haar ruimste en gezelligste kant met de gratis service ‘Basic Homestyling’ van Immo Vercammen.

 

Prikkelen met het perfecte plaatje

Ook voor woningen geldt: je kan maar één keer een eerste indruk maken. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Kritische bezoekers stel je gerust met een stevig verkoopdossier. Denk aan documenten zoals het EPC of de elektriciteitskeuring. Voer ook de nodige klusjes uit. Losse plinten, een lamp die niet brandt of een vlek op de muur: je wilt niet dat ze onbewust door het hoofd van de potentiële koper spoken. Ruim ook grondig op. Persoonlijke spullen stop je weg voor een overzichtelijk en ruim ogend huis. Want hoe neutraler, hoe meer geïnteresseerde kopers.

Badkamer en keuken in de kijker

Steven Van den Eynde, zaakvoerder bij Immo Vercammen: “Met een aangename sfeer overtuig je bezoekers sneller om je woning te kopen. Daarom bieden wij onze klanten de gratis service Basic Homestyling aan. Voor de keuken én de badkamer, want uit marktonderzoek blijkt dat de meeste kopers vooral op basis van die twee ruimtes beslissen om een aankoop te doen.”

En de resultaten liegen er niet om: na het bezoek van een stylist en fotograaf reageren bezoekers veel enthousiaster op de aangeboden woningen.

Nog meer gratis voordelen voor kopers bij Immo Vercammen

Naast Basic Homestyling biedt Immo Vercammen, de regionale marktleider met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, zijn klanten nog meer gratis diensten aan. Aan jou de keuze: wil je het gratis EPC, of de gratis elektriciteitskeuring? Nog een mogelijkheid: de gratis 3D-rondleiding waarbij potentiële kopers uw woning vanuit hun luie zetel kunnen bezoeken. Handig voor hen én voor jou. Dankzij Immo Vercammen heb je als verkoper sowieso een extra troef in handen om de interesse van potentiële kopers te wekken en raakt uw woning sneller verkocht.

Neem hier een kijkje voor de andere gratis diensten.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Interesse? Neem een kijkje op www.immovercammen.be/diensten en contacteer ons vrijblijvend!

Lees 3106 keer Laatst aangepast op zaterdag, 31 juli 2021 22:04

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.