dinsdag, 02 oktober 2018 08:49

Huis verkopen? Zo maakt u uw woning onweerstaanbaar!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Van plan om uw woning te verkopen? Potentiële kopers overtuigt u door de pluspunten van uw huis in de kijker te zetten. Zorg ervoor dat u alle certificaten kunt voorleggen, voer die kleine herstellingswerken uit en toon je woning van haar ruimste en gezelligste kant met de gratis service ‘Basic Homestyling’ van Immo Vercammen!

 

Prikkelen met het perfecte plaatje

Ook voor woningen geldt: u kunt maar één keer een eerste indruk maken. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Kritische bezoekers stelt u gerust met een stevig verkoopdossier. Denk aan documenten zoals het epc of de elektriciteitskeuring. Voer ook de nodige klusjes uit. Losse plinten, een lamp die niet brandt of een vlek op de muur: u wilt niet dat ze onbewust door het hoofd van de potentiële koper spoken. Ruim ook grondig op. Persoonlijke spullen stopt u weg voor een overzichtelijk en ruim ogend huis. Want hoe neutraler, hoe meer geïnteresseerde kopers.

Badkamer en keuken in de kijker = kopers overtuigen

Steven Van den Eynde, zaakvoerder bij Immo Vercammen: “Met een aangename sfeer overtuigt u bezoekers sneller om uw woning te kopen. Daarom bieden wij onze klanten de gratis service Basic Homestyling aan. Voor de keuken én de badkamer, want uit marktonderzoek blijkt dat de meeste kopers vooral op basis van die twee ruimtes beslissen om een aankoop te doen.” En de resultaten liegen er niet om: na het bezoek van een stylist en fotograaf reageren bezoekers veel enthousiaster op de aangeboden woningen.

Nog meer gratis voordelen voor verkopers bij Immo Vercammen

Naast Basic Homestyling biedt Immo Vercammen, de regionale marktleider met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, zijn klanten nog meer gratis diensten aan. Aan u de keuze: wilt u het gratis epc, of de gratis elektriciteitskeuring? Nog een mogelijkheid: de gratis 3D-rondleiding waarbij potentiële kopers uw woning vanuit hun luie zetel kunnen bezoeken. Handig voor hen én voor u. Dankzij Immo Vercammen hebt u als verkoper sowieso een extra troef in handen om de interesse van potentiële kopers te wekken en raakt uw woning sneller verkocht.

Interesse? Neem een kijkje op www.immovercammen.be/diensten en contacteer ons vrijblijvend!

Lees 2325 keer Laatst aangepast op vrijdag, 26 oktober 2018 08:10

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.