dinsdag, 05 december 2017 16:19

Je huis op één website online te koop zetten: is dat genoeg?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Ken je alle vastgoedwebsites? Grote kans van niet. Dus pik je er één uit die iedereen wel kent. Pakweg Immoweb. Grote kans dat je dan bijvoorbeeld een halfjaar later nog geen koper gevonden hebt. Want ook met Immoweb bereik je maar een beperkt aantal mensen die op zoek zijn naar een huis, appartement of bouwgrond en bovendien lanceren de beste vastgoedkantoren hun aanbod de eerste maand exclusief op hun eigen website en op Immoscoop.be. Met de reclame die Immo Vercammen maakt, bereik je een veelvoud aan geïnteresseerden. En met onze gratis extra reclame doe je daar nog een schep bovenop. 

Een van onze basisservices: uitgebreide reclame

Waar wij jouw pand of stuk grond sowieso in de kijker zetten? Om te beginnen de primeurlancering in meerdere van onze filialen en kijketalages in Putte, Lier, Mechelen, Duffel, Heist-op-den-Berg, Keerbergen en Sint-Katelijne-Waver. We plaatsen je zoekertje vervolgens afwisselend op meer dan 50 websites of weblinks. En ook in de plaatselijke reclamebladen publiceren we een zoekertje mét foto in kleur.

Gratis extra service: nog meer reclame

Kan het nog beter? Natuurlijk. Daarom is extra reclame voor je woning een van de gratis diensten die je bij ons kan kiezen. Wat moet je je daarbij voorstellen? Na de primeurpublicatie van jouw zoekertje op immovercammen.be en immoscoop.be zetten we het op Immoweb mét een grote advertentie. In de reclamebladen in jouw streek verschijnen niet één, maar meerdere kleurenadvertenties. En we maken een persoonlijke postkaartflyer specifiek voor je woning die we in alle brievenbussen in de ruime omgeving van je woning verdelen.

Val op bij actieve én slapende kandidaat-kopers

Is het altijd nodig om alle registers open te trekken, horen we je denken. We leerden dat je dat beter wél doet. Want mensen die actief naar een woning op zoek zijn, surfen naar meer dan 1 website. In de zoektocht naar een droomwoning helpen ouders en grootouders graag door te zoeken in de immozoekertjes in hun lokale reclameblad. En de persoonlijke flyer van je woning krijgt iedereen in handen, ze worden immers individueel door de postbode in elke bus in jouw buurt gepost.

En dan zijn er nog de mensen die plannen hebben zonder actief te zoeken. Maar zodra ze in een krantje, folder of online de woning van hun dromen zien, zijn ze vaak de eersten om een bod uit te brengen.

Uw winst: een snellere verkoop van je woning

Wat levert jou dat op wanneer wij zeer actieve reclame maken voor jouw woning? Eerst en vooral minder werk en meer tijd. We houden in het oog hoe jouw zoekertjes het doen en nemen contact op met alle kandidaat-kopers. De mensen die echt interesse tonen, volgen we actief op. En dankzij die reclamecampagne en opvolging vind je sneller de ideale koper die je de beste prijs biedt.

Sneller een match vinden met de ideale koper van je huis, appartement of bouwgrond? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 5491 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 juni 2021 15:35

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.