dinsdag, 05 december 2017 16:19

Uw huis op één website online te koop zetten: is dat genoeg?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Kent u alle vastgoedwebsites? Grote kans van niet. Dus pikt u er één uit die iedereen wel kent. Pakweg Immoweb. Grote kans dat u dan bijvoorbeeld een halfjaar later nog geen koper gevonden hebt. Want ook met Immoweb bereikt u maar een beperkt aantal mensen die op zoek zijn naar een huis, appartement of bouwgrond en bovendien lanceren de beste vastgoedkantoren hun aanbod de eerste maand exclusief op hun eigen website en op Immoscoop.be. Met de reclame die wij maken, bereikt u een veelvoud aan geïnteresseerden. En met onze gratis extra reclame doet u daar nog een schep bovenop. 

Een van onze basisservices: uitgebreide reclame

Waar wij uw pand of stuk grond sowieso in de kijker zetten? Om te beginnen de primeurlancering in meerdere van onze filialen en kijketalages in Putte, Lier, Mechelen, Duffel, Heist-op-den-Berg, Keerbergen en Sint-Katelijne-Waver. We plaatsen uw zoekertje vervolgens afwisselend op meer dan 50 websites of weblinks. En ook in de plaatselijke reclamebladen publiceren we een zoekertje mét foto in kleur.

 

Gratis extra service: nog meer reclame

Kan het nog beter? Natuurlijk. Daarom is extra reclame een van de gratis diensten die u bij ons kan kiezen. Wat moet u zich daarbij voorstellen? Na de primeurpublicatie van uw zoekertje op immovercammen.be en immoscoop.be zetten we het op Immoweb mét een grote advertentie.  In de reclamebladen in uw streek verschijnen niet één, maar meerdere kleurenadvertenties. En we maken een persoonlijke postkaartflyer specifiek voor uw woning die we in alle brievenbussen in de ruime omgeving van uw woning verdelen.

 

Val op bij actieve én slapende kandidaat-kopers

Is het altijd nodig om alle registers open te trekken, horen we u denken. We leerden dat u dat beter wél doet. Want mensen die actief naar een woning op zoek zijn, surfen naar meer dan 1 website. In  de zoektocht naar  een droomwoning helpen ouders en grootouders graag door te zoeken in de immozoekertjes in hun lokale reclameblad. En de persoonlijke flyer van uw woning krijgt iedereen in handen, ze worden immers individueel door de postbode in elke bus in uw buurt gepost.

En dan zijn er nog de mensen die plannen hebben zonder actief te zoeken. Maar zodra ze in een krantje, folder of online de woning van hun dromen zien, zijn ze vaak de eersten om een bod uit te brengen.

 

Uw winst: een snellere verkoop

Wat levert u dat op wanneer wij zeer actieve reclame maken voor uw woning? Eerst en vooral minder werk en meer tijd. We houden in het oog hoe uw zoekertjes het doen en nemen contact op met alle kandidaat-kopers. De mensen die echt interesse tonen, volgen we actief op. En dankzij die reclamecampagne en opvolging vindt u sneller de ideale koper die u de beste prijs biedt.

Sneller een match vinden met de ideale koper van uw huis, appartement of bouwgrond? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze gratis extra reclame. 

Lees 3658 keer Laatst aangepast op vrijdag, 08 december 2017 10:51

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.