donderdag, 09 november 2023 09:28

Immo Vercammen versterkt zich voor de toekomst met nieuwe collega én een nieuwe vennoot

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ambities worden kracht bijgezet in jubileumjaar 2024. Vincent Wolfers zet een stapje hogerop bij Immo Vercammen en wordt samen met Steven Van den Eynde en Siemen Marien vennoot bij de marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio rond Putte. "Een logische stap", klinkt het bij de heren.

In 2024 viert Immo Vercammen haar twintigjarige bestaan. Het succes van de voorbije jaren wordt gevierd en de toekomst wordt sterk ingezet met de toevoeging van een nieuw lid in het management. Vincent Wolfers maakt zich mee sterk om van de volgende twintig jaar eveneens een succes te maken.

Vincent studeerde rechten aan de UC Leuven-Limburg. Tijdens zijn studie besefte hij dat een carrière rond rechten voor hem te eenzijdig zou zijn. De opleiding Vastgoedmakelaar, waarin recht een hoofdvak is, kon hem meer bekoren: de combinatie van rechten met het bouwkundig-, marketing- en verkoopfacet boeide hem uitermate. Na een grondige vergelijking van de immobiliënkantoren uit de omgeving koos hij Immo Vercammen om zijn stage bij aan te vatten, onder de vleugels van Steven en Siemen. De sterke reputatie van het kantoor en de creatieve marketingcampagnes deden hem besluiten om hier eveneens zijn carrière uit te bouwen.

“Een onberispelijke reputatie is niet evident in de sector, maar het is voor mij wel een prioriteit. Bij Immo Vercammen zit dit ingebakken in het DNA van ons vastgoedkantoor. We gaan correct om met onze klanten en drijven onze service zeer ver door, maar het verschil maken we dagdagelijks vooral met onze kennis en knowhow. Ik ben blij dat ik hieraan elke dag mijn steentje kan bijdragen”, zegt Vincent.

Onafscheidelijk team

Intussen is Vincent al ruim 6 jaar aan de slag bij Immo Vercammen. Hij ontpopte zich van stagiair tot succesvolle regioverantwoordelijke, en vandaag zet hij de stap naar vennoot.

“De focus van Immo Vercammen blijft liggen op mensen helpen in de vorm van ontzorging en gratis dienstverlening”, zeggen Steven Van den Eynde en Siemen Marien. “De bijdrage die Vincent hiertoe de voorbije jaren heeft geleverd, was cruciaal om het kantoor tot het niveau te brengen waar we vandaag staan”. De 3 vennoten delen de dagelijkse verantwoordelijkheden, ieder volgens zijn specialiteit. “Dat is met de jaren organisch zo gegroeid en het werkt prima.”

“In de huidige vastgoedmarkt, met steeds meer kantoren die verdwijnen of fuseren met een grote speler, behouden we liever onze eigenheid en onafhankelijkheid”, vertelt Siemen. “Door de kans te geven aan zelfopgeleide medewerkers om toe te treden tot het kapitaal, zoals Vincent, verzekert Immo Vercammen zich ervan om een sterke regionale en onafhankelijke marktleider te blijven”, vult Steven aan. “Dat doen we ook door oog te blijven hebben voor nieuw jong talent, zoals Celien.”


Nieuwe kracht Celien De Wachter koos namelijk na rijp beraad voor een carrièreswitch richting de vastgoedsector, maar alleen als ze zich kon aansluiten bij een kantoor met een smetteloze reputatie. Na een strenge interne selectieprocedure en het behalen van haar erkenningsnummer bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) versterkt ze sinds enkele weken de commerciële afdeling en de back-office van Immo Vercammen. De klanten zijn alvast enthousiast over de inzet van deze sympathieke spring-in-‘t-veld.

 Concurrentie voor blijven

“De komende jaren zetten we verder in op digitalisering, maar willen we ook blijven vernieuwen. We blijven de concurrentie voor, door niet alleen wakker te blijven voor nieuwe trends, maar ze ook mee te gaan bepalen”, zegt Steven. Door de interne aandeelhoudersstructuur te versterken, zwemt Immo Vercammen als een zalm tegen de stroom in – vele onafhankelijke kantoren worden de laatste tijd immers opgeslokt door de grote ketens. “We zijn gelukkig geen massamensen. Beschrijf ons maar als kleine zelfstandigen van de oude stempel, die er nog écht 7/7 zijn voor hun klanten”, besluit het trio.

Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

 


Lees 514 keer Laatst aangepast op donderdag, 09 november 2023 14:11

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.