vrijdag, 03 november 2017 09:46

Hoe verloopt een correcte schatting van je woning?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Als je je woning wil verkopen, wil je eerst en vooral de vraagprijs bepalen. Want enkel met een goede, realistische waardebepaling ga je de woning op korte tijd én aan een goede prijs verkopen. Bij Immo Vercammen kan je rekenen op een vrijblijvende en gratis schatting die we steeds zeer nauwkeurig uitvoeren.  Want we gaan bij zo’n schatting niet alleen kijken naar het gebouw zelf. We houden ook rekening met de randfactoren die de waarde van een woning mee bepalen.

 

  • We kennen je regio door en door en houden dus absoluut rekening met de plaatselijke vastgoedmarkt. 
  • Onze expert kijkt bijvoorbeeld ook naar de nabije omgeving, recente vergelijkbare verkopen in de regio, de ligging ten opzichte van o.a. scholen, winkels, ontspanning en openbaar vervoer. 
  • Wat eveneens een belangrijke rol speelt zijn zaken zoals isolatie - denk aan het EPC , de bewoonbare oppervlakte, de graad van afwerking, de gebruikte bouwmaterialen en bijvoorbeeld het zicht vanuit het huis of appartement. 
  • We hebben daarbij ook steeds oog voor de individuele sfeer en de charme van het pand.

Onze expert komt graag bij je op bezoek om aan de hand van al deze elementen een degelijk en correct advies te geven over de vraagprijs. 

Een gratis schatting van je woning? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 11229 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 juni 2021 15:27

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.