donderdag, 08 juni 2023 08:24

Homestaging en vastgoedstyling: je woning zo aantrekkelijk mogelijk voorstellen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Je hebt maar één kans om een goede indruk te maken op potentiële kopers bij de verkoop van je woning. Dat kan door middel van homestaging of het zo aantrekkelijk mogelijk voorstellen van je woning. Immo Vercammen neemt je graag mee in de wereld van vastgoedstyling.

Wat is homestaging?

Homestaging is de kunst van het inrichten van een huis om een pand sneller op de vastgoedmarkt te verkopen. Hierdoor maak je de verschillende ruimtes visueel aantrekkelijker en vestig je de aandacht op de beste eigenschappen van het huis. Zo voelen bezoekers zich veel sneller thuis. De woning wordt dus “gedepersonaliseerd” zodat potentiële kopers zichzelf daar kunnen zien wonen.

Het uiteindelijke doel van homestaging is het inrichten van je woning om een zo ruim mogelijk publiek aan te spreken. Tegelijkertijd geef je je woning of appartement een strakkere en moderne uitstraling. Dit spreekt een veel breder publiek aan wat resulteert in een hogere slaagkans om de woning vlot en aan de juiste prijs te verkopen.

Waarom is het zo effectief?

Het grootste deel van de kopers zoekt online naar hun droomwoning. Daarom is het belangrijk dat jouw woning onmiddellijk de aandacht kan trekken van potentiële kopers. Het juiste eerste contact maken met de kopers is van cruciaal belang om je woning te kunnen onderscheiden van de anderen.

Een huis dat gevuld is met persoonlijke spullen, gedurfde kleuren of speciale spulletjes leidt kopers vaak te snel af. Homestaging elimineert die afleidingen en vestigt de aandacht op de kenmerken van het pand in de plaats van de spullen erin.

Eerste indruk is cruciaal

Net zoals bij het ontmoeten van nieuwe mensen is de eerste indruk bij het bezoeken van een woning van cruciaal belang. Daarom is homestaging een bewezen en effectieve methode waarbij decoratie en marketing samenkomen om een optimale ervaring voor kopers te creëren.

Wanneer je dit door een professionele stylist laat uitvoeren, ben je al snel een flinke som geld kwijt. Geld dat je natuurlijk liever in iets anders investeert. Dat weten we bij Immo Vercammen. Daarom geven wij onze potentiële verkopers een gratis basic homestyling cadeau. Of je kan kiezen uit één van onze vele andere gratis voordelen.

 

Ben je zelf klaar om je woning te stylen of laat je het over aan experts? Bij Immo Vercammen bieden we gratis basic homestyling aan voor jouw badkamer en keuken. Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

 

 

 

Lees 523 keer Laatst aangepast op donderdag, 08 juni 2023 11:14

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.