maandag, 04 september 2017 11:41

De verhuisdag: ziet u er ook zo tegenop?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Ga voor onze Gratis Verhuisdienst bij verkoop van uw woning

De datum dat uw nieuwe woning klaar is om er in te trekken, ligt vast. Het eerste wat u doet: de verhuizing regelen. Dan hebt u twee mogelijkheden. U schrikt niet terug voor een dag hard labeur, huurt een verhuiswagen en trommelt vrienden en familie op. Of u schakelt een – dure – verhuisfirma in. Met Immo Vercammen bespaart u zich van al die moeite en kosten. Want verkoopt u uw huidige woning via ons? Dan verhuist u gratis met onze professionele verhuisservice.

Een grote zorg minder bij verkoop van uw woning

Verhuizen neemt altijd meer tijd, werk en kopzorgen in beslag dan u denkt. Wat doet u met grote kasten zoals de kleerkast in uw slaapkamer of die hoge vitrinekast in uw woonkamer? En wat met kostbare, zware stukken zoals een staande klok of een piano? Om nog maar te zwijgen van alles wat u in de loop der jaren in uw kelder of op uw zolder opgeslagen hebt.

Met onze gratis verhuisservice hoeft u zich daar nooit zorgen over te maken. De dag zelf hoeft u naar niets om te kijken. Professionele vakmannen verhuizen uw inboedel met de grootste zorg. U kunt zich al concentreren op de inrichting van uw nieuwe huis of appartement.

 

Gratis verhuizing met professionele partner

Kiest u voor de gratis verhuizing via Immo Vercammen? Dan krijgt u een waardebon om te verhuizen met onze professionele partner. In ruil voor de bon krijgt u een verhuiswagen en twee professionals die uw verhuizing in een halve dag – maximaal 4 uur – tot een goed einde brengen. De grootte van de verhuiswagen bepaalt u samen met de verhuisdienst. De grootste verhuiswagen via onze gratis service is een vrachtwagen van 45 m³.

 

Extra service nodig? Betaal enkel de bijkomende kosten

Hebt u een grotere vrachtwagen nodig? Een ladderlift? Extra verhuizers? Gaat uw verhuizing vanwege de omvang of de afstand langer dan een halve dag duren? Wilt u dat verhuizers u helpen inpakken en uitpakken? Samen met de verantwoordelijke van de verhuisfirma stelt u het pakket samen dat u wilt. U betaalt alleen de dienstverlening die u bovenop onze gratis verhuisservice vraagt.

 

Gewonnen voor onze gratis verhuisservice? Krijg hier meer informatie of neem contact met ons op via info@immovercammen.be of 015/755.444.

Geen verhuisservice nodig? U opteert liever voor een van onze andere gratis diensten?
Dat mag! U kan zelf beslissen welke gratis dienst uw voorkeur heeft. Ontdek hier het aanbod.

Lees 3747 keer Laatst aangepast op donderdag, 06 mei 2021 10:23

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.