donderdag, 04 maart 2021 10:55

Maker 'Huizenjagers' versterkt Immo Vercammen: welkom Erik Sels

Geschreven door
Beoordeel dit item
(18 stemmen)

Een opmerkelijke transfer in de vastgoedwereld: Erik Sels ruilt zijn job als eindredacteur van Play4-programma’s ‘Huizenjagers’, ‘Huizenjagers Vakantiehuizen en het nog te verschijnen ‘Huizenjagers Buitenland’ in voor die van vastgoedmakelaar. De 33-jarige Sels gaat aan de slag bij Immo Vercammen en zal voornamelijk actief zijn in de ruime regio in en rond Mechelen.

Erik Sels was ruim 9 jaar actief in de TV-sector, waar hij zich met het populaire programma ‘Huizenjagers’ de laatste jaren in de wereld van vastgoedmakelaars verdiepte. Daar ontstond een nieuwe liefde.

“Bij ‘Huizenjagers’ heb ik honderden vastgoedmakelaars ontmoet en wel duizenden huizen bestudeerd. De vastgoedmicrobe heeft me gebeten en niet meer losgelaten. Dit is voor mij een unieke kans om mijn ervaring te gebruiken en mensen te helpen met het kopen en verkopen van hun woning”, vertelt een enthousiaste Sels.

Dichtbij mensen
De keuze voor Immo Vercammen is niet toevallig. Erik Sels probeerde de marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio rond Putte al langer te overtuigen tot deelname aan ‘Huizenjagers’, toen hij enkele jaren geleden via de gratis cadeaubox van Immo Vercammen voor het eerst met hen in contact kwam. Zonder succes, maar het eerste contact smaakte naar meer.

“Immo Vercammen is een vastgoedkantoor dat dichtbij de mensen staat, met unieke troeven die vandaag enig zijn in de concurrentiële immowereld. Dat maakt hen voor mij één van de sterkste spelers in de regio”, legt Sels uit. “Ook de klik met bestuurders Steven Van den Eynde en Siemen Marien was er meteen: mensen begeleiden in hun vastgoedwensen, hen op alle mogelijke manieren ontzorgen en een meerwaarde bieden, zitten duidelijk in het bloed.”

Sterk in Mechelen
Erik Sels zal zijn pijlen richten op de ruime regio in en rond Mechelen, waar hij zelf meer dan 7 jaar heeft gewoond. Hij ziet de populariteit van de Manenblussersstad erg toenemen bij jonge gezinnen, mede dankzij de vele investeringen van de stad voor de heraanleg van onder meer de stationsbuurt, Zandpoortvest en de parken.

“De prijzen zijn de afgelopen jaren enorm de lucht ingegaan, met nog een extra impuls door de coronacrisis. Wie wenst te verkopen, doet er dus een goede zaak aan. Zeker nu de zoektocht naar een nieuwe woning zo groot is door onder meer de gunstige woonleningen”, ervaren Steven Van den Eynde en Siemen Marien. “Met Erik hebben we er in ieder geval een sterke aanwinst bij. Het team van Immo Vercammen is alvast klaar voor het drukke voorjaar.”

Lees 2258 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 maart 2021 11:00

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.