Immo Vercammen is marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio. Het vastgoedkantoor zet in op betrouwbaarheid, 100% inzet en correctheid. Je bent welkom op de hoofdzetel in het centrum van Putte. Na afspraak kan je ook in de filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver langs. Lees hier verder.

Exclusief – by Immo Vercammen is de nieuwste afdeling van Immo Vercammen, marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio. Het verschil? Hier ligt de focus op de wat exclusievere panden vanaf 500.000 euro. De gelijkenis? Je kan vertrouwen op dezelfde betrouwbare en correcte aanpak met net dat tikkeltje meer. Lees hier verder.

Immo Vercammen bouwt voortdurend aan een uitgebreide database van potentiële kopers. Daarmee gaat het vastgoedkantoor proactief aan de slag en vindt het binnen de kortste keren de juiste koper voor je woning. Daarbovenop kan je als klant van Immo Vercammen rekenen op een waaier van gratis diensten. Denk bijvoorbeeld aan een gratis schatting, een gratis 360°-3D-visualisatie of een gratis EPC-certificaat. Jij kiest je favoriet. Lees hier verder.

Met 8 vestigingen is Immo Vercammen sterk verankerd in de ruime regio. Zo telt de vastgoedmakelaar naast het hoofdkantoor en het kantoor van Exclusief – by Immo Vercammen in Putte nog filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver. De lokale vastgoedspecialist kent deze en de omliggende gemeenten door en door, met een correcte schatting als resultaat en een succesvolle verkoop als gevolg. Lees hier verder.