EXCLUSIEF

by Immo Vercammen

 

Ons nieuwste filiaal ‘Exclusief – by Immo Vercammen’ is gelegen in Putte, schuin tegenover de hoofdzetel van Immo Vercammen. Deze afdeling richt zich speciaal op de woningen uit de wat hogere prijsklasse met net dat tikkeltje meer.

Riante villa met diverse mogelijkheden te Bonheiden

Zilverberklaan 40, 2820 BONHEIDEN

Riante villa met diverse mogelijkheden, uiterst rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat te Bonheiden - Rijmenam, nabij Keerbergen. Deze exclusieve woning, gebouwd in 2007 - 2008, is voorzien van alle moderne comfort en bijgevolg zeer energiezuinig. Dankzij een ruime bewoonbare oppervlakte en een doordachte indeling biedt de woning diverse mogelijkheden, bv. voor een vrij beroep, thuiswerk, co-housing of kangoeroe-wonen. Het geheel kadert in een moderne architectuur met hoge plafonds en grote raampartijen waardoor u kan genieten van lichtrijke woonruimtes en een prachtig zicht op de aangename tuin en de groene omgeving. In totaal zijn er heden 3 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. Verscheidene bureauruimtes, bibliotheek en polyvalente ruimtes kunnen evenwel aangewend worden als slaapkamers. Voldoende stockageruimte is gegarandeerd dankzij bergruimtes en kelder. Parkeergelegenheid is voorzien op de ruimte oprit en in de dubbele garage. Er werd ook gedacht aan een vlotte toegankelijkheid, waarbij reeds een liftschacht voorzien is. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename tuin - een knap perceel van 2874 m². Een unieke kans voor wie een standingvolle woning zoekt, centraal gelegen tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen - Leuven, midden in een groene omgeving. Kom de troeven van dit pand ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of info@immovercammen.be

Algemeen

€ 888.000
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Garage
2
Bewoonbare opp.
476 m²
Grondoppervlakte
2874 m²

3D-rondleiding

EPC

EPC No.20230424-0002873894-RES-1
EPC
97 kWh/m².jaar


Financiële Info

Kadastraal inkomen
€ 2.951

Stedenbouwkundige informatie

Bouwjaar
2007
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht voor dit perceel.
Bouwvergunning verkregen
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Erfgoed
Nee

Comfort

Verwarming
Vloerverwarming
Oriëntatie achtergevel
Noordoost
Type dak
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
Ja
Aansluiting waterleiding
Ja
Lift
Ja
Keuken
Geïnstalleerd
Beglazing
Dubbel
Raamkozijn
alu
Comfort binnen
Alarm, Videofoon, Garagepoort met afstandsbediening, Domotiek, Centrale stofzuiger, Internet

Indeling

Lasten

Google kaart


De kaart vergroten

Uitzicht op straat

De kaart vergroten

Exclusieve aanpak

Als we zeggen dat Exclusief – by Immo Vercammen dezelfde vertrouwde aanpak kent als Immo Vercammen zelf, dan menen we dat ook. Gratis en vrijblijvend advies is dus ook hier van toepassing, net als uw financiële gemoedsrust. Zo betaalt u ons ereloon enkel bij een succesvolle afhandeling van uw verkoopproject.

In goede handen

Als erkend vastgoedmakelaar nemen we de volledige dossiersamenstelling op ons. Daarbij werken we nauw samen met diverse overheidsdiensten en uw eigen notaris. Dankzij onze kennis van de ruime regio komt uw woning op de beste manier in de markt en heeft u meteen toegang tot een zeer ruime database van potentiële kopers. De weg naar succes leggen we samen af.

In de spotlights

Geniet ook hier van onze gratis diensten, zoals een gratis schatting, gratis extra reclame, een gratis EPC-certificaat, een gratis elektriciteitskeuring, een gratis 3D-visualisatie en een gratis verhuisdienst. Of wat dacht u van videoreportage met drone? Uw woning zal ongetwijfeld opvallen.