EXCLUSIEF

by Immo Vercammen

 

Ons nieuwste filiaal ‘Exclusief – by Immo Vercammen’ is gelegen in Putte, schuin tegenover de hoofdzetel van Immo Vercammen. Deze afdeling richt zich speciaal op de woningen uit de wat hogere prijsklasse met net dat tikkeltje meer.

Riante, luxueuze villa te Putte

Leuvensebaan 213, 2580 PUTTE

Exclusieve, luxueuze villa met hoogwaardige afwerking, gelegen in een landelijke omgeving te Putte. Deze prachtige villa, gebouwd in 2019-2020, is voorzien van alle moderne comfort, o.a. domotica, driedubbel glas, warmtepomp, airco's, zonnepanelen, laadpaal, etc. Deze unieke gezinswoning is bijgevolg zeer energiezuinig. Dankzij een ruime bewoonbare oppervlakte en een knappe polyvalente ruimte biedt de woning diverse mogelijkheden, bv. voor een vrij beroep, thuiswerk of kangoeroe-wonen. Het geheel kadert in een moderne architectuur met open woonruimtes. Dankzij hoge plafonds en grote raampartijen kan u heerlijk genieten van veel lichtinval en een prachtig uitzicht op een perfect aangelegde, zuidoost georiënteerde tuin en achterliggende weilanden. In totaal zijn er 4 slaapkamers, 3 badkamers en een bureel voorzien. Een unieke kans voor wie een instapklare topwoning zoekt, centraal tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen – Leuven midden in een groene omgeving.

Algemeen

€ 1.250.000
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Garage
1
Bewoonbare opp.
423 m²
Grondoppervlakte
2276 m²

EPC

EPC No.12029-G-OMV_2018079866/EP02727/A001/D01/SD001
EPC
-3 kWh/m².jaar


Financiële Info

Kadastraal inkomen
€ 2.204

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht
RVV Vlaamse Wooncode
Bouwvergunning verkregen
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Erfgoed
Nee

Comfort

Verwarming
Warmtepomp
Oriëntatie achtergevel
Oost
Type dak
Zadeldak
Dakbedekking
Leien
Aansluiting aardgas
Ja
Aansluiting waterleiding
Ja
Keuken
Alle comfort
Beglazing
Driedubbel
Raamkozijn
alu
Comfort binnen
Dubbele beglazing, Airconditioning, Alarm, Videofoon, Garagepoort met afstandsbediening, Domotiek, Internet, Zonnepanelen
Comfort buiten
Tuinhuis
Architectuur
Modern

Indeling

Lasten

Google kaart

De kaart vergroten

Uitzicht op straat

De kaart vergroten

Exclusieve aanpak

Als we zeggen dat Exclusief – by Immo Vercammen dezelfde vertrouwde aanpak kent als Immo Vercammen zelf, dan menen we dat ook. Gratis en vrijblijvend advies is dus ook hier van toepassing, net als uw financiële gemoedsrust. Zo betaalt u ons ereloon enkel bij een succesvolle afhandeling van uw verkoopproject.

In goede handen

Als erkend vastgoedmakelaar nemen we de volledige dossiersamenstelling op ons. Daarbij werken we nauw samen met diverse overheidsdiensten en uw eigen notaris. Dankzij onze kennis van de ruime regio komt uw woning op de beste manier in de markt en heeft u meteen toegang tot een zeer ruime database van potentiële kopers. De weg naar succes leggen we samen af.

In de spotlights

Geniet ook hier van onze gratis diensten, zoals een gratis schatting, gratis extra reclame, een gratis EPC-certificaat, een gratis elektriciteitskeuring, een gratis 3D-visualisatie en een gratis verhuisdienst. Of wat dacht u van videoreportage met drone? Uw woning zal ongetwijfeld opvallen.