GRATIS EXTRA RECLAME

Gratis extra reclame bij de verkoop van je woning? Jazeker. Elke eigenaar die zijn woning, appartement of bouwgrond bij Immo Vercammen overweegt te verkopen, heeft recht op gratis extra reclame.

Het aanbod panden dat te koop staat, is niet min. Daarom is het belangrijk dat uw woning flink opvalt bij kandidaat-kopers, essentieel om uw woning op korte tijd te verkopen. En we verzekeren u: u kan op beide oren slapen. Via allerhande extra reclame en een uitgebreide marketingcampagne bij de verkoop van uw woning zorgt Immo Vercammen ervoor dat het niet onopgemerkt voorbij gaat.

Wat houdt de extra reclame bij de verkoop van uw woning in?

Uw pand krijgt standaard een mooi plaatsje in onze etalages en kijkfilialen in uw buurt, wordt afwisselend op meerdere websites geplaatst en ook op sociale media laten we de woning met een omgevingsfilmpje opvallen. Dat kan al tellen qua vastgoedreclame.

Wat is dan de extra reclame bij de verkoop van uw woning? Na en bovenop de primeurlancering lanceren we een large-advertentie op Immoweb. Daarnaast volgt een persoonlijke folderactie van uw woning die bus-aan-bus in de ruime omgeving rond uw woning wordt verspreid. Tot slot wordt alles wat op sociale media verschijnt – met name Facebook en Instagram – versterkt met een boostcampagne. Zo spreken we nog meer kandidaat-kopers aan.

U merkt het, bij Immo Vercammen laten we niets aan het toeval over. Via een unieke marketingmix staat uw woning nog meer in the picture. Dat in combinatie met ons uitgebreide klantenbestand van kandidaat-kopers maakt dat we in een mum van tijd een match kunnen vinden.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis extra reclame bij de verkoop van uw woning en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis schatting van uw woning of een gratis elektriciteitskeuring? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !

 

Ontdek onze gratis diensten

Met onze gratis diensten geeft u de verkoop of verhuur van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft enkel nog maar te kiezen.

Gratis schatting

Onze regioverantwoordelijke komt uw woning ter plaatse gratis schatten. Samen bestuderen we de woning en geven we betrouwbaar advies over de waarde van uw woning. De gratis schatting is zonder enige verplichting bij Immo Vercammen.

Lees hier meer

Gratis extra reclame

Via een unieke marketingmix zet Immo Vercammen uw woning al in the picture. Toch graag wat extra spotlights? Via een gratis reportagevideo geeft u potentiële kopers een unieke kijk in of rond uw woning en krijgt de verkoop nog een flinke duw in de rug.

Lees hier meer

Gratis EPC-certificaat

Het EPC (energieprestatiecertificaat) is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend energiedeskundige. 

Lees hier meer

Gratis elektriciteitskeuring

Een elektriciteitskeuring nodig? Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend deskundige.

Lees hier meer

Gratis 3D-visualisatie

Via een 3D-visualisatie kunnen kandidaat-kopers vanuit hun zetel al een digitale wandeling maken door uw woning via hun computer, tablet of smartphone. Ook dit biedt Immo Vercammen gratis aan.

Lees hier meer

Gratis verhuisdienst

Verkoopt u uw woning via Immo Vercammen? Dan kan u gratis genieten van een professionele verhuisservice. Met een verhuiswagen van 45 m3 en twee verhuizers van www.verhuysmans.be voor een halve dag is de klus zo geklaard.

Lees hier meer

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde?

Contacteer ons nu

Vragen of op zoek naar meer informatie over onze diensten? Een afspraak inplannen? We vernemen het graag via onderstaand formulier en contacteren u zo snel mogelijk.


Uw gegevens


(*) verplichte velden