GRATIS EPC-CERTIFICAAT

Een gratis EPC-certificaat? Ja, ook de energieprestatie van een woning laten wij graag in kaart brengen. Elke eigenaar die zijn woning of appartement via Immo Vercammen verkoopt, heeft recht op dit gratis EPC-certificaat.

Wat is het EPC-certificaat?

Het EPC-certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Alles draait hierbij rond één getal: de EPC-waarde. Deze geeft op een schaal van 0 tot 700 (of zelfs nog hoger) aan hoeveel energie uw woning per vierkante meter per jaar verbruikt.

De energiezuinigheid wordt ook weergegeven met een energielabel. Dat gaat van een rode letter F (slechte score) tot een donkergroene A+ (heel goede score). Hoe lager het label, hoe energiezuiniger uw woning. Hoe hoger, hoe meer energiekosten de koper moet betalen, en hoe meer investeringen hij zal moeten doen om het energieverbruik te doen dalen. In het EPC staan ook aanbevelingen over hoe de wooneenheid nog energiezuiniger gemaakt kan worden.

Wanneer u uw huis of appartement te koop zet, moet u dit EPC-certificaat aan elke kandidaat-koper kunnen voorleggen, zodat hij of zij het energieverbruik van verschillende woningen kan vergelijken.

Ga voor minder kopzorgen

In de aanvraag van een EPC-certificaat kruipt best wel wat tijd en werk. Eerst moet u op zoek gaan naar een erkend energiedeskundige. Liefst meer dan één trouwens, want iedere energiedeskundige vraagt een andere prijs. Nadien volgt het vergelijken van de prijzen. En ook wanneer de keuze voor een energiedeskundige is gemaakt, volgt er nog een afspraak om uw woning te inspecteren. Een afspraak die bovendien tijdens de werkuren valt.

Met onze gratis dienst valt een groot deel van deze kopzorgen weg. Beslist u om uw huis via Immo Vercammen te verkopen? Dan kost het EPC-certificaat u niets. Bovendien nemen wij alle zorgen uit handen.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis EPC-certificaat en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft ze enkel nog maar te kiezen.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis 3D-visualisatie of gratis extra reclame bij de verkoop van uw woning? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !

Ontdek onze gratis diensten

Met onze gratis diensten geeft u de verkoop of verhuur van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft enkel nog maar te kiezen.

Gratis schatting

Onze regioverantwoordelijke komt uw woning ter plaatse gratis schatten. Samen bestuderen we de woning en geven we betrouwbaar advies over de waarde van uw woning. De gratis schatting is zonder enige verplichting bij Immo Vercammen.

Lees hier meer

Gratis extra reclame

Via een unieke marketingmix zet Immo Vercammen uw woning al in the picture. Toch graag wat extra spotlights? Via een gratis reportagevideo geeft u potentiële kopers een unieke kijk in of rond uw woning en krijgt de verkoop nog een flinke duw in de rug.

Lees hier meer

Gratis EPC-certificaat

Het EPC (energieprestatiecertificaat) is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend energiedeskundige. 

Lees hier meer

Gratis elektriciteitskeuring

Een elektriciteitskeuring nodig? Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend deskundige.

Lees hier meer

Gratis 3D-visualisatie

Via een 3D-visualisatie kunnen kandidaat-kopers vanuit hun zetel al een digitale wandeling maken door uw woning via hun computer, tablet of smartphone. Ook dit biedt Immo Vercammen gratis aan.

Lees hier meer

Gratis verhuisdienst

Verkoopt u uw woning via Immo Vercammen? Dan kan u gratis genieten van een professionele verhuisservice. Met een grote verhuiswagen en twee verhuizers voor een halve dag is de klus zo geklaard.

Lees hier meer

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde?

Contacteer ons nu

Vragen of op zoek naar meer informatie over onze diensten? Een afspraak inplannen? We vernemen het graag via onderstaand formulier en contacteren u zo snel mogelijk.


Uw gegevens


(*) verplichte velden