Gratis waardebepaling en schatting

Een gratis schatting ? U leest het goed. Elke eigenaar die zijn woning, appartement of bouwgrond bij Immo Vercammen overweegt te verkopen, heeft recht op een gratis waardebepaling.

Een verkoop start met een goede, maar realistische vraagprijs. Een correcte schatting van uw woning is dus belangrijk om op korte tijd en aan een marktconforme prijs te kunnen verkopen. Die schatting vraagt echter om specialistenwerk. Bij Immo Vercammen vindt u een betrouwbare partner met een sterke reputatie. Iedere regio-verantwoordelijke gaat daarbij als BIV-erkend makelaar de baan op. U kan rekenen op een nauwkeurige en gratis schatting van uw woning, die bovendien geheel vrijblijvend is.

Hoe verloopt de schatting van uw woning?

Wilt u de marktwaarde van uw woning, appartement of bouwgrond kennen? Onze regioverantwoordelijke komt met plezier ter plaatse bij u langs. Bij de gratis schatting van uw woning kijkt hij of zij niet alleen naar het gebouw zelf, maar wordt ook rekening gehouden met een aantal randfactoren die de waarde van een woning mee bepalen.

Zo baseren we ons bij de gratis schatting op diverse aspecten, zoals:

  • Locatie en omgevingsfactoren
  • Oppervlakte bouwgrond
  • Bewoonbare oppervlakte
  • Isolatie (EPC-waarde)
  • Afwerkingsgraad
  • Ouderdom
  • Vernieuwingskosten
  • Oriëntatie
  • ...

Een andere sterke troef is de lokale verankering van Immo Vercammen. We kennen de regio door en door en weten wat er reilt en zeilt op de plaatselijke vastgoedmarkt. De nabije omgeving, recente en vergelijkbare verkopen in de regio, de ligging ten opzichte van scholen, winkels, ontspanning en openbaar vervoer, enzoverder. Het zijn één voor één belangrijke elementen die we in rekening houden wanneer we uw woning gratis schatten. Uiteraard hebben we ook oog voor de individuele sfeer en de charme van het pand. 

Op basis van onze analyse geven we een objectief en betrouwbaar advies over de waarde van uw woning. U krijgt, indien gewenst, een gratis schattingsverslag met toelichting en beslist zelf of u met ons verder in het verkoopproces stapt.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis schatting van uw woning en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan onze klanten, u hoeft ze enkel nog maar te kiezen.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis EPC-certificaat of een gratis verhuis bij uw nieuwe woning? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : Is dit echt wel volledig gratis ?  Jawel, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !

 

Ontdek onze gratis diensten

Met onze gratis diensten geeft u de verkoop of verhuur van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft enkel nog maar te kiezen.

Gratis schatting

Onze regioverantwoordelijke komt uw woning ter plaatse gratis schatten. Samen bestuderen we de woning en geven we betrouwbaar advies over de waarde van uw woning. De gratis schatting is zonder enige verplichting bij Immo Vercammen.

Lees hier meer

Gratis extra reclame

Via een unieke marketingmix zet Immo Vercammen uw woning al in the picture. Toch graag wat extra spotlights? Via een gratis reportagevideo geeft u potentiële kopers een unieke kijk in of rond uw woning en krijgt de verkoop nog een flinke duw in de rug.

Lees hier meer

Gratis EPC-certificaat

Het EPC (energieprestatiecertificaat) is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend energiedeskundige. 

Lees hier meer

Gratis elektriciteitskeuring

Een elektriciteitskeuring nodig? Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend deskundige.

Lees hier meer

Gratis 3D-visualisatie

Via een 3D-visualisatie kunnen kandidaat-kopers vanuit hun zetel al een digitale wandeling maken door uw woning via hun computer, tablet of smartphone. Ook dit biedt Immo Vercammen gratis aan.

Lees hier meer

Gratis verhuisdienst

Verkoopt u uw woning via Immo Vercammen? Dan kan u gratis genieten van een professionele verhuisservice. Met een verhuiswagen van 45 m3 en twee verhuizers van www.verhuysmans.be voor een halve dag is de klus zo geklaard.

Lees hier meer

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde?

Contacteer ons nu

Vragen of op zoek naar meer informatie over onze diensten? Een afspraak inplannen? We vernemen het graag via onderstaand formulier en contacteren u zo snel mogelijk.


Uw gegevens


(*) verplichte velden