Gratis waardebepaling en schatting

Onze waardebepalingen zijn volledig vrijblijvend en gratis

Wenst u de marktwaarde van uw woning of uw appartement te kennen ?
Onze regioverantwoordelijke komt graag vrijblijvend bij u ter plaatse. 

Hij neemt de tijd om samen met u, uw woning te bestuderen en zal aan de hand van een aantal parameters advies geven over de waarde van uw woning.

Een correcte waardebepaling is gebaseerd op :

- Oppervlakte bouwgrond
- Bewoonbare oppervlakte
- Referenties verkochte panden in uw regio
- Isolatie (EPC-waarde)
- Ligging
- Afwerkingsgraad
- Ouderdom
- Vernieuwingskosten
- Lokale marktsituatie
- Etc.

U merkt het, een eerlijke en correcte waardebepaling is specialistenwerk !
Immo Vercammen heeft een sterke reputatie als betrouwbare partner.

Graag zijn we ook u van dienst ! 015/ 755.444.

GRATIS ELEKTRICITEITSKEURING GRATIS VERHUISSERVICE GRATIS EPC-CERTIFICAAT GRATIS EXTRA RECLAMEGratis 3D-visualisatie
Kleine lettertjes : Is dit echt wel volledig gratis ?  Jawel, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !

Ontdek onze gratis diensten

Met onze gratis diensten geeft u de verkoop of verhuur van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft enkel nog maar te kiezen.

Gratis schatting

Onze regioverantwoordelijke komt uw woning ter plaatse gratis schatten. Samen bestuderen we de woning en geven we betrouwbaar advies over de waarde van uw woning. De gratis schatting is zonder enige verplichting bij Immo Vercammen.

Gratis extra reclame

Via een unieke marketingmix zet Immo Vercammen uw woning al in the picture. Toch graag wat extra spotlights? Via een gratis reportagevideo geeft u potentiële kopers een unieke kijk in of rond uw woning en krijgt de verkoop nog een flinke duw in de rug.

Gratis EPC-certificaat

Het EPC (energieprestatiecertificaat) is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend energiedeskundige. 

Gratis elektriciteitskeuring

Een elektriciteitskeuring nodig? Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Immo Vercammen laat deze gratis voor u opmaken door een erkend deskundige.

Gratis 3D-visualisatie

Via een 3D-visualisatie kunnen kandidaat-kopers vanuit hun zetel al een digitale wandeling maken door uw woning via hun computer, tablet of smartphone. Ook dit biedt Immo Vercammen gratis aan.

Gratis verhuisdienst

Verkoopt u uw woning via Immo Vercammen? Dan kan u gratis genieten van een professionele verhuisservice. Met een verhuiswagen van 45 m3 en twee verhuizers van www.verhuysmans.be voor een halve dag is de klus zo geklaard.

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde?

Contacteer ons nu

Vragen of op zoek naar meer informatie over onze diensten? Een afspraak inplannen? We vernemen het graag via onderstaand formulier en contacteren u zo snel mogelijk.


Uw gegevens


(*) verplichte velden