GRATIS VERHUISSERVICE

Een gratis verhuis bij uw nieuwe woning? Correct. Elke eigenaar die zijn woning of appartement bij Immo Vercammen verkoopt, heeft recht op deze gratis professionele verhuis naar zijn nieuw adres.

Want voor u het weet is de verkoop succesvol afgerond en staat u op het punt om te verhuizen naar uw nieuw stulpje. Of u schrikt niet terug voor een dag hard labeur, huurt een verhuiswagen en trommelt vrienden en familie op. Of u schakelt een dure verhuisfirma in om het werk voor u op te knappen. Immo Vercammen biedt nog een derde optie aan: een gratis verhuis bij uw nieuwe woning.

Wat houdt de gratis verhuis bij uw nieuwe woning in?

Bij deze gratis dienst geniet u van een grote verhuiswagen en twee verhuizers van een professionele verhuisfirma, dit gedurende een halve dag. U neemt zelf contact op met de verhuisfirma, overhandigt hen onze waardebon, maakt gebruik van onze gratis dienst en betaalt helemaal niets.

Een andere optie is om met de verhuisfirma een ander pakket uit te werken met bijvoorbeeld extra verhuizers, een ladderlift, een grotere vrachtwagen of een langere duurtijd? Daarbij kan u nog steeds gebruik maken van onze gratis verhuis bij uw nieuwe woning en betaalt u enkel de supplementaire dienst(en).

Een zorg minder

Meteen een hele zorg minder na de succesvolle verkoop. Immo Vercammen neemt u een heleboel tijd, werk en kopzorgen weg. Want wat doet u bijvoorbeeld met een grote kleerkast of hoge vitrinekast? Of hoe ga je kostbare, zware stukken verplaatsen zoals een staande klok of een piano? Om nog maar te zwijgen van alles wat er in de loop der jaren in uw kelder of zolder werd gestockeerd. 

Met onze gratis verhuis bij uw nieuwe woning hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De vakmannen van Verhuysmans verhuizen uw inboedel met de grootste zorg, terwijl u zich kan concentreren op de inrichting van uw nieuwe woning.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis verhuis bij uw nieuwe woning en de andere ondersteunende extra’s heeft u geen kopzorgen wanneer uw huis succesvol verkocht is door Immo Vercammen. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft ze enkel nog maar te kiezen.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals gratis extra reclame of een gratis 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !