GRATIS EXTRA RECLAME

Gratis extra reclame bij de verkoop van je woning? Jazeker. Elke eigenaar die zijn woning, appartement of bouwgrond bij Immo Vercammen overweegt te verkopen, heeft recht op gratis extra reclame.

Het aanbod panden dat te koop staat, is niet min. Daarom is het belangrijk dat uw woning flink opvalt bij kandidaat-kopers, essentieel om uw woning op korte tijd te verkopen. En we verzekeren u: u kan op beide oren slapen. Via allerhande extra reclame en een uitgebreide marketingcampagne bij de verkoop van uw woning zorgt Immo Vercammen ervoor dat het niet onopgemerkt voorbij gaat.

Wat houdt de extra reclame bij de verkoop van uw woning in?

Uw pand krijgt standaard een mooi plaatsje in onze etalages en kijkfilialen in uw buurt, wordt afwisselend op meerdere websites geplaatst en ook op sociale media laten we de woning met een omgevingsfilmpje opvallen. Dat kan al tellen qua vastgoedreclame.

Wat is dan de extra reclame bij de verkoop van uw woning? Na en bovenop de primeurlancering lanceren we een large-advertentie op Immoweb. Daarnaast volgt een persoonlijke folderactie van uw woning die bus-aan-bus in de ruime omgeving rond uw woning wordt verspreid. Tot slot wordt alles wat op sociale media verschijnt – met name Facebook en Instagram – versterkt met een boostcampagne. Zo spreken we nog meer kandidaat-kopers aan.

U merkt het, bij Immo Vercammen laten we niets aan het toeval over. Via een unieke marketingmix staat uw woning nog meer in the picture. Dat in combinatie met ons uitgebreide klantenbestand van kandidaat-kopers maakt dat we in een mum van tijd een match kunnen vinden.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis extra reclame bij de verkoop van uw woning en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis schatting van uw woning of een gratis elektriciteitskeuring? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !