Gratis 3D-visualisatie

Een gratis 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning? Correct. Elke eigenaar die zijn woning of appartement bij Immo Vercammen overweegt te verkopen, heeft recht op deze gratis 3D-visualisatie.

Er bestaat een groot aanbod aan panden en vaak zijn het de foto’s die kandidaat-kopers moeten overtuigen om tot een plaatsbezoek over te gaan. Maar u kan uw woning nog extra laten opvallen door potentiële kopers al vanuit hun luie zetel de mogelijkheid te bieden om het pand te bezichtigen.

Wat houdt de 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning in?

Uw woning komt standaard al mooi op de voorgrond, dankzij beelden van uw woning en haar kamers door een professionele fotograaf. Ook een professioneel mediabedrijf komt langs om buitenbeelden van uw woning te maken, in combinatie met de omgeving. Zo kennen kandidaat-kopers meteen de troeven van de buurt.

Wat is dan de 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning? De beelden die door de professionele fotograaf genomen werden, worden gemonteerd tot een 360° 3D-rondleiding. Dat stelt kandidaat-kopers in staat om op een virtuele manier in uw woning rond te wandelen. Iets wat je gerust letterlijk mag nemen: de volledige woning kan door de kopers vanuit hun luie zetel verkend worden via gsm, tablet of op hun computerscherm.

Het effect van een 360° 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning is heel duidelijk. Kandidaat-kopers die uw huis in 3D hebben bezocht en nadien een afspraak maken, zijn echt geïnteresseerd en hebben vaak sneller hun hart verloren. Kortom, veel kwalitatievere bezoeken en dat betekent ook een snellere verkoop. U tevreden, Immo Vercammen tevreden.

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis 3D-visualisatie bij de verkoop van uw woning en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft ze enkel nog maar te kiezen.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis elektriciteitskeuring of een gratis verhuis bij uw nieuwe woning? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

 Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !