GRATIS ELEKTRICITEITSKEURING

Een gratis elektriciteitskeuring bij de verkoop van uw woning? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Elke eigenaar die zijn woning of appartement bij Immo Vercammen overweegt te verkopen, heeft recht op deze gratis elektriciteitskeuring.

Waarom is een elektriciteitskeuring nodig?

Het certificaat van een elektriciteitskeuring is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen verkocht wordt. Beschikt u niet over dit certificaat, dat moet een erkend keuringsorganisme de elektrische installatie komen nakijken en een keuringsverslag opmaken.

Dit certificaat moet u immers bij de verkoop kunnen voorleggen en wordt bij de officiële verkoopakte gevoegd. Zonder kan de verkoop niet doorgaan. Weet dat het keuringsverslag zowel positief als negatief kan zijn. Wordt de installatie afgekeurd, geen paniek. In dat geval moet de kandidaat-koper op de hoogte zijn dat hij of zij deze zelf conform dient te maken en opnieuw moet laten keuren. Dat moet dan binnen de 12 of 18 maanden na de verkoop van uw woning gebeuren.

Immo Vercammen neemt je zorgen weg

In de aanvraag van een certificaat van een elektriciteitskeuring kruipt best wat tijd en werk. Een eerste stap is het vinden van een erkend keuringsorganismen. Een lijst daarvan vindt u hier. U doet er ook goed aan om meer dan één te contacteren, want de kostprijs voor deze keuring kan verschillen tussen de verschillende dienstverleners. Na het vergelijken van de prijzen wordt de keuze gemaakt, al dient u er rekening mee te houden dat u in uw woning aanwezig moet zijn, wanneer de elektriciteitskeuring plaatsvindt. Een afspraak die bovendien tijdens de werkuren valt.

Met onze gratis dienst valt een groot deel van deze kopzorgen weg. Beslist u om uw huis via Immo Vercammen te verkopen? Dan kost de elektriciteitskeuring u niets. Wij nemen alle zorgen uit handen. 

De verkoop van uw woning een boost geven

Met deze dienst gratis elektriciteitskeuring en de andere ondersteunende extra’s geeft u de verkoop van uw woning een boost. Wij bieden ze gratis aan, u hoeft ze enkel nog maar te kiezen.

Benieuwd naar onze andere gratis opties, zoals een gratis schatting van uw woning of een gratis EPC-certificaat? Contacteer dan uw regioverantwoordelijke via 015/755.444 of info@immovercammen.be of neem hier alvast een kijkje.

Kleine lettertjes : DIE HEBBEN WE NIET, probeer het maar, honderden tevreden klanten maken er al gebruik van !