kingsberry

De Corona maatregelen maken het niet makkelijk voor verkopers die hun woning in de markt willen zetten. Huisbezoeken gelden immers niet als noodzakelijke verplaatsingen en elk fysiek contact tussen derden is strikt verboden. Laat staan dat je zelf al geneigd zou zijn om vreemden in je huis uit te nodigen voor een bezichtiging. Maar dat betekent niet dat je in tussentijd geen stappen kan ondernemen. Immo Vercammen geeft enkele tips om jouw woning verkoopklaar te maken tegen de tijd dat de coronamaatregelen worden opgeheven.

De geklede broek en hemd maken plaats voor een scoutsoutfit bij Immo Vercammen. Nu de activiteiten tijdens deze coronacrisis grotendeels stilliggen, is het vastgoedkantoor aangewezen op overleving. Geen enkel probleem voor de vele Oud-Scouts die er actief zijn. Zij zetten zich ook meteen achter een belangrijke belofte uit hun kindertijd: Elke dag een goede daad verrichten. Vrolijke Stern roept andere Oud-Scouts op om hetzelfde te doen.

maandag, 10 februari 2020 13:29

Je huis verkopen: zonder makelaar of met?

Iedereen komt ooit het moment tegen dat er een woning dient verkocht te worden. Ze zien het huis van vrienden of familie via een makelaar razendsnel de deur uit vliegen en denken: “Dat kan ik zelf ook nog wel”. Geen onlogische conclusie op het eerste zicht. Ze denken een plan uit waarmee hun huis in een mum van tijd verkocht zal zijn, in hun hoofd dan toch alvast.

De realiteit is dat de expertise van een goede makelaar niet zomaar vervangbaar is. Hieronder een aantal zaken die mensen vaak over het hoofd zien wanneer ze overwegen om zelf hun huis te verkopen.