vercammen

Het aanbod op de huizenmarkt is op dit ogenblik vrij hoog. Hierdoor is een echte strijd tussen verkopers losgebarsten. De maximale zichtbaarheid en uw pand eruit laten springen is daarom van cruciaal belang bij de verkoop van een woning. We vertellen u graag hoe wij het aanpakken.

vrijdag, 20 september 2019 10:14

EPC verhoogt de (meer)waarde van jouw huis

Ga je je woning verkopen? Dan heb je eerst en vooral een geldig EPC-certificaat nodig. Dit document is echter veel meer dan een administratieve verplichting. Een goede EPC-score is een extra troef bij de verkoop van jouw woning. Ontdek wat het certificaat inhoudt en hoe je de EPC-waarde van je woning verbetert.

Sta je op het punt om je huis of appartement te verkopen? Dat is een goede zet! Zeker nu. De zomer is namelijk de ideale periode om je woning op de huizenmarkt te zetten. Het is gemakkelijker om potentiële kopers aan te trekken, je kan je huis in een beter daglicht zetten én het biedt een extra voordeel bij de verhuis. Benieuwd waarom dat zo is? We sommen de belangrijkste redenen even voor je op!

woensdag, 24 april 2019 15:02

Homestyling maakt jouw woning verkoopklaar

Een woning aanbieden op de markt? Dan moet je rekening houden met de concurrentie van een heel aantal andere verkopers. je zet je woning dus best optimaal in the picture én geeft bezoekers maar beter van de eerste keer een mooi beeld van het maximale potentieel. En daar helpen we jou met plezier mee!

Een huis verkopen, daar komt heel wat bij kijken. Je moet je huis op de juiste manier in de schijnwerpers zetten, alle nodige documenten verzamelen, potentiële kopers ontvangen, hen overtuigen, … Kortom: een hele to-do lijst die je ook perfect kan overlaten aan jouw immomakelaar. Maar misschien mag je nog meer van je makelaar verwachten?

donderdag, 14 maart 2019 10:15

De lente is in het land, verkoop nu je pand!

Wanneer is de ideale periode om je huis te verkopen? Als ervaren immomakelaar kunnen we jou vertellen dat de lente voor velen hét ideale moment is. We merken traditioneel dat er vanaf eind maart tot in juni een piek in de huizenverkoop is. Waar komt die stijging vandaan en hoe kan je hier maximaal op inspelen bij de verkoop van je woning? We sommen het even voor je op!

Heb je ooit een woning gekocht, verkocht, gehuurd of verhuurd? Dan klinkt de term energieprestatiecertificaat (ook wel ‘EPC’ genoemd) je vast en zeker bekend in de oren. Dit verplichte certificaat werd omstreeks 2008 door de Vlaamse overheid gelanceerd als bewijs van energetische kwaliteit van je woning. Zo’n 10 jaar na de lancering kreeg het EPC een serieuze upgrade. Het vernieuwde EPC wil kopers, verkopers, huurders en verhuurders sensibiliseren, informeren en aanzetten tot een grondige energie-efficiënte renovatie. Wat is er nu eigenlijk veranderd? We sommen het even voor je op!

woensdag, 16 januari 2019 13:16

De nieuwe huurwetgeving in 5 stappen

Sinds 1 januari 2019 is er heel wat veranderd op de huurmarkt, want de nieuwe huurwetgeving trad in voege. Maar… wat is er eigenlijk veranderd voor huurders en verhuurders? Wat zijn de voordelen, nadelen of valkuilen van deze nieuwe regelgeving? Wij vatten de belangrijkste regels van de nieuwe huurwetgeving even voor jou samen.

donderdag, 27 december 2018 10:21

Instapklaar of klaar voor kluswerk?

Een woning die helemaal klaar is en een woning die nog wel wat werk vraagt, daartussen twijfel je. Wel, maak de afweging niet op basis van de nadelen van beide mogelijkheden. Maar laat je helpen in je keuze door de voordelen die je het meest overtuigen. We zetten die troeven op een rijtje.

woensdag, 05 december 2018 01:00

Maak je huis meer (ge)waard(eerd)

Wat een koper voor je woning zal betalen, wordt bepaald door veel verschillende factoren. Op enkele daarvan kan je slim inspelen, voor je jouw eigendom laat schatten of te koop aanbiedt. Wij geven je alvast drie te overwegen tips.

Pagina 1 van 5