dinsdag, 17 november 2020 07:58

Neem een vliegende start met uw vastgoed

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Het land verkeert in lockdown en hetzelfde geldt voor de vastgoedsector. Begeleide plaatsbezoeken en afspraken op kantoor zijn voorlopig niet toegelaten, wat natuurlijk niet wegneemt dat u de verkoop van uw woning niet kan voorbereiden. Integendeel, via het Schatten-Op-Afstand helpt Immo Vercammen je een vliegende start te nemen na de lockdown.

Er bestaat geen twijfel over: de rush naar een nieuwe woning was na de eerste lockdown al groot en zal na deze tweede lockdown alleen maar groter zijn. Iets wat ook slimme verkopers niet ontgaat. Met een kleine investering zijn zij nu al volop in de weer om de waarde van hun woning te laten stijgen door onder meer enkele verfraaiingswerken te doen.

Immo Vercammen kijkt ernaar uit om opnieuw de ideale match met kandidaat-kopers en/of -huurders voor uw vastgoed te vinden. Al blijven we niet bij de pakken zitten. We wachten niet tot de lockdown voorbij is, maar nemen vandaag al actie. Op die manier nemen we samen een vliegende start van zodra begeleide plaatsbezoeken weer wettelijk zijn toegelaten.

Laat je woning schatten

Eén van de initiatieven die Immo Vercammen neemt is het Schatten-Op-Afstand. Daarbij geven we jou als eigenaar graag een eerste indicatie van de waarde van je woning. Het gaat niet om een definitieve schatting. Die volgt na een bezoek ter plaatse om de juiste waarde nauwkeuriger te bepalen. Wij hopen dat minister Verlinden snel duidelijkheid geeft wanneer en hoe dit opnieuw kan. Het Schatten-Op-Afstand geeft je al wel een duidelijk beeld van de mogelijke vraagprijs.

Hoe doen we dat? We baseren ons op een aantal parameters zoals de ligging, oppervlakte, omgevingsfactoren, et cetera. Daarvoor informeren we ons onder andere via overheidswebsites en via onze uitgebreide database van reeds succesvol verkochte panden. Ook extra toelichting, telefonisch of via mail, van de eigenaar zelf, aangevuld met beschikbare bouwplannen en foto’s van diverse ruimten in de woning, helpen ons om een vrij goede indicatie van de vermoedelijke marktwaarde te geven.

Steeds bereikbaar

In tussentijd leggen we wachtlijsten aan om scherp uit de startblokken te schieten zodra het weer kan en uw woning meteen te lanceren bij een groot doelpubliek. Daarbij kan u blijven rekenen op onze gratis diensten die de verkoop van uw woning een extra boost geven. Denk bijvoorbeeld aan een gratis EPC-certificaat, een gratis elektriciteitskeuring of een gratis verhuisdienst.

Eerstelijnsadvies nodig? Ook daarin staan we je graag bij.

Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. Samen komen we er door. U weet intussen wel waarom…

Lees 1579 keer Laatst aangepast op dinsdag, 17 november 2020 08:14

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.