donderdag, 20 augustus 2020 08:05

Immo Vercammen verwelkomt nieuwe vennoot

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Siemen Marien zet een stapje hogerop bij Immo Vercammen en wordt samen met Steven Van den Eynde vennoot bij de marktleider voor residentieel vastgoed in de ruime regio rond Putte. “Een logische stap”, klinkt het bij beide heren.

Met zijn studies Lichamelijke Opvoeding en Sport Management belandde Siemen Marien in de sportsector. Ook daar lag de focus reeds op verkoop. Nadien maakte hij de overstap naar de vastgoedwereld, waar hij zich via doorgedreven studies omschoolde tot erkend vastgoedmakelaar.

“Die juridische en technische achtergrond vind ik prioritair en zit ook in het DNA van dit vastgoedkantoor. We gaan correct om met onze klanten en drijven onze service zeer ver door. Het verschil maken we hier ook en vooral met onze kennis en knowhow. De vastgoedsector is voor mij dan ook topsport: voortdurend jezelf verbeteren, zodat je klanten daar het plezier van kunnen plukken.”

Onafscheidelijk duo

Intussen is Marien al bijna 10 jaar aan de slag bij Immo Vercammen, kort nadat Steven Van den Eynde er het roer overnam. Hij ligt dus mee aan de basis van het huidige succesparcours van het kantoor.

“Van bij de start lag de vernieuwde focus op mensen helpen in de vorm van verregaande ontzorging en gratis dienstverlening”, aldus Van den Eynde. “Dat vroeg intern om een professionalisering door onze juridische en commerciële kennis uit te breiden, maar ook door nieuwe high potentials aan te trekken. Siemen was daar één van en heeft me jarenlang als rechterhand bijgestaan. Dit is dan ook een logische stap in het toekomstverhaal van Immo Vercammen.”

Door de aandeelhoudersstructuur te versterken, blijft Immo Vercammen ook een interessante partner indien het ooit tot een fusie komt met een van de concullega’s.

Concurrentie voor blijven

"De komende jaren zetten we verder in op digitalisering, maar willen we ook blijven vernieuwen, met persoonlijke aandacht voor de individuele klant. We blijven de concurrentie voor door niet alleen wakker te blijven voor nieuwe trends, maar ze mee te gaan bepalen. Intussen kijken we verder richting uitbreiding, maar daarover later meer", besluit het duo.

Lees 2015 keer Laatst aangepast op donderdag, 20 augustus 2020 08:09

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.