maandag, 03 juni 2019 08:11

3 redenen om je huis in de zomer te verkopen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sta je op het punt om je huis of appartement te verkopen? Dat is een goede zet! Zeker nu. De zomer is namelijk de ideale periode om je woning op de huizenmarkt te zetten. Het is gemakkelijker om potentiële kopers aan te trekken, je kan je huis in een beter daglicht zetten én het biedt een extra voordeel bij de verhuis. Benieuwd waarom dat zo is? We sommen de belangrijkste redenen even voor je op!

 

Het ideale moment om potentiële kopers aan te trekken 

De fijnste periode van het jaar is meteen ook de lichtste periode van het jaar. Die extra lange dagen, het goede weer en verlofperiodes zorgen ervoor dat mensen een stuk relaxter door het leven gaan tijdens dit seizoen. Hét ideale moment om huizenjagers te bereiken en hen te overtuigen over de pluspunten van je woning. 

Een extra voordeel: je hebt extra tijd om deze bezoekers in de watten te leggen. Het is tijdens deze licht tot 22 uur! En interessant om weten: de Immo Vercammen-makelaars werken wanneer het jou best past, dus ook ‘s avonds.

Tijd voor lang uitgestelde klussen

Tijdens de zomermaanden zijn woningen meestal in hun beste staat. Dankzij de vakantie en rustige periodes op het werk heb je meer tijd om die uitgestelde klusjes in huis en tuin uit te voeren. Hierdoor worden potentiële kopers onthaald in een huis dat meteen een piekfijne en goede indruk nalaat. 

Koop je zelf een huis? Dan kan je de zomer gebruiken om in je nieuwe woning allerhande klusjes uit te voeren. Zo verhuis je binnenkort naar een woning die voldoet aan je eisen. 

Een extra voordeel bij de verhuis

Plan je je verhuis tijdens de warmste maanden van het jaar? Dan heb je alvast een goede timing uitgekozen. Je vrienden en familie kunnen gemakkelijker een dagje verlof nemen en je helpen bij het inladen, klaarmaken en verhuizen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd… en hoe sneller je in je nieuwe woning geïnstalleerd bent! Tip: Wil je de rug van je familie en vrienden liever wat sparen? Maak dan gebruik van onze gratis verhuisdienst, vrachtwagen en 2 verhuizers inbegrepen! 

Wil je de huizenmarkt verkennen of je woning te koop aanbieden tijdens de zomermaanden? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

 

Lees 5058 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 juli 2021 15:23

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.