maandag, 25 maart 2019 12:43

5 voordelen van verkopen met Immo Vercammen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een huis verkopen, daar komt heel wat bij kijken. U moet uw huis op de juiste manier in de schijnwerpers zetten, alle nodige documenten verzamelen, potentiële kopers ontvangen, hen overtuigen, …
Kortom: een hele to-do lijst die u ook perfect kan overlaten aan uw immomakelaar. Maar misschien mag u nog meer van uw makelaar verwachten?

 100 % tevreden met Immo Vercammen

 

Verder dan het noodzakelijke

U heeft bepaalde verwachtingen van een immomakelaar. Hij of zij bepaalt de waarde van uw woning, sprokkelt de nodige documenten samen, gebruikt een uitgebreid netwerk én haalt alles uit de kast om mogelijke kopers te overtuigen. Het spreekt voor zich dat we die taken graag voor u uitvoeren.Toch kunt u van onze teamleden meer verwachten dan enkel deze noodzakelijke diensten die iedere immomakelaar biedt. We sommen enkele extra diensten graag even voor u op!

1. Een eerste indruk die blijft hangen

De foto’s van uw woning geven meteen een eerste indruk aan potentiële kopers. Daarom zorgt u er maar beter voor dat deze foto’s tip-top in orde zijn. Wanneer u uw woning verkoopt met Immo Vercammen, laten wij eerst een professionele fotograaf langskomen. Hij weet als geen ander hoe hij potentiële kopers kan overtuigen met sprekende beelden die vaak zelfs zouden passen in een stylemagazine.

2. Gratis keuring

Wij zorgen voor de verplichte documenten. Heeft u bv. nog geen EPC-attest of document van de elektriciteitskeuring? Dan vragen wij indien gewenst deze keuringen aan en dit op onze kosten.

3. De perfecte weergave

Een aangename sfeer in een leegstaand huis of enkele extra fotogenieke accessoires in uw woning? Wij hebben onze gratis service Basic homestyling. Daarmee geven we de badkamer én de keuken een unieke en sfeervolle touch, onze stylist zoekt welke accessoires het beste uitkomen op de foto’s. De resultaten liegen er niet om: bezoekers reageren veel enthousiaster op foto’s van een woning, waarvan de keuken en de badkamer door onze stylist onder handen genomen zijn.

4. Een extra rondleiding

Bezoekers krijgen van ons de kans om uw woning 7/7 en 24/24 virtueel te bezoeken. Wees gerust, u krijgt niet op ieder tijdstip van de dag potentiële kopers over de vloer. We zorgen indien gewenst voor een gratis 3D-rondleiding waarbij potentiële kopers gewoon vanuit hun zetel reeds uw woning kunnen ontdekken. Dankzij de modernste technologie kunnen kandidaten op hun smartphone, tablet of PC al eens virtueel doorheen heel uw woning wandelen.

5. Een vlotte verhuis

Na een verkoop komt ook de verhuis. Daarom kan u eveneens opteren voor een waardebon voor een verhuiswagen tot 45 m2 en een halve dag met 2 verhuizers. We werken hiervoor samen met een ervaren en professionele verhuisfirma. Wedden dat zowel de verhuis als de verkoop zeer vlot verlopen?

Maak meteen een afspraak om ook onze andere troeven verder te ontdekken en zo uw potentiële kopers nog beter in de watten te leggen.

Lees 2596 keer Laatst aangepast op woensdag, 24 april 2019 15:00

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.