maandag, 25 maart 2019 12:43

5 voordelen van verkopen met Immo Vercammen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een huis verkopen, daar komt heel wat bij kijken. Je moet je huis op de juiste manier in de schijnwerpers zetten, alle nodige documenten verzamelen, potentiële kopers ontvangen, hen overtuigen, … Kortom: een hele to-do lijst die je ook perfect kan overlaten aan jouw immomakelaar. Maar misschien mag je nog meer van je makelaar verwachten?

 100 % tevreden met Immo Vercammen

Verder dan het noodzakelijke

Je hebt bepaalde verwachtingen van een immomakelaar. Hij of zij bepaalt de waarde van je woning, sprokkelt de nodige documenten samen, gebruikt een uitgebreid netwerk én haalt alles uit de kast om mogelijke kopers te overtuigen. Het spreekt voor zich dat we die taken graag voor je uitvoeren.

Toch kan je van onze teamleden meer verwachten dan enkel deze noodzakelijke diensten die iedere immomakelaar biedt. We sommen enkele extra diensten graag even voor je op!

1. Een eerste indruk die blijft hangen

De foto’s van je woning geven meteen een eerste indruk aan potentiële kopers. Daarom zorg je er maar beter voor dat deze foto’s tip-top in orde zijn. Wanneer je jouw woning verkoopt met Immo Vercammen, laten wij eerst een professionele fotograaf langskomen. Hij weet als geen ander hoe hij potentiële kopers kan overtuigen met sprekende beelden die vaak zelfs zouden passen in een stylingmagazine.

2. Gratis keuring

Wij zorgen voor de verplichte documenten. Heb je bijvoorbeeld nog geen EPC-attest of document van de elektriciteitskeuring? Dan vragen wij indien gewenst deze keuringen aan en dit op onze kosten.

3. De perfecte weergave

Een aangename sfeer in een leegstaand huis of enkele extra fotogenieke accessoires in je woning? Wij hebben onze gratis service Basic homestyling. Daarmee geven we de badkamer én de keuken een unieke en sfeervolle touch, onze stylist zoekt welke accessoires het beste uitkomen op de foto’s. De resultaten liegen er niet om: bezoekers reageren veel enthousiaster op foto’s van een woning, waarvan de keuken en de badkamer door onze stylist onder handen genomen zijn.

4. Een extra rondleiding

Bezoekers krijgen van ons de kans om je woning 7/7 en 24/24 virtueel te bezoeken. Wees gerust, je krijgt niet op ieder tijdstip van de dag potentiële kopers over de vloer. We zorgen indien gewenst voor een gratis 3D-rondleiding waarbij potentiële kopers gewoon vanuit hun zetel reeds jouw woning kunnen ontdekken. Dankzij de modernste technologie kunnen kandidaten op hun smartphone, tablet of PC al eens virtueel doorheen heel je woning wandelen.

5. Een vlotte verhuis

Na een verkoop komt ook de verhuis. Daarom kan je eveneens opteren voor een waardebon voor een verhuiswagen tot 45 m2 en een halve dag met 2 verhuizers. We werken hiervoor samen met een ervaren en professionele verhuisfirma. Wedden dat zowel de verhuis als de verkoop zeer vlot verlopen?

Onze andere troeven ontdekken? Immo Vercammen leidt de verkoop in goede banen en neemt alle praktische beslommeringen weg. Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 4052 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 juli 2021 15:32

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.