maandag, 25 juni 2018 13:19

Waarom zou je een vastgoedmakelaar voor de verkoop van je woning inschakelen?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Waarom zou je de verkoop van je woning aan een vastgoedmakelaar toevertrouwen? Of meer bepaald aan ons? Een vraag die we wel meer krijgen. En terecht. Want zo’n belangrijke beslissing neem je alleen als je 100% zeker bent van je stuk. Bij Immo Vercammen kan je rekenen op een heel team van experts en deskundigen. Niet alleen makelaars, die de verkoop van je woning begeleiden tot bij en in samenwerking met de notaris, maar ook bijvoorbeeld een EPC-deskundige, een stylist en een fotograaf staan voor jou en je woning paraat. Zo is je huis of appartement sneller en correct verkocht.

 

Verkoop je woning zonder ook maar de minste zorg

Het ganse team van Immo Vercammen heeft 2 doelen voor ogen: je woning zo goed mogelijk verkopen tegen de beste prijs en je alle zorgen uit handen nemen. Hoe we dat doen:

  1. Je krijgt een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling en schatting van je woning. De verkoopadministratie, een hele boterham de dag van vandaag, doen we in actieve samenwerking met de overheidsdiensten en je eigen notaris.
  2. Om je huis of appartement te verkopen, lanceren we een hele reclamecampagne in al onze filialen, in diverse reclamebladen, op de sociale media en uiteraard op de gekende websites.

En als je dat wil, komt onze fotograaf/stylist bij je langs om gratis professionele foto’s en een 3D-reportage van je woning te maken.

Gratis advies en dienstverlening

‘Gratis’ dat heb je al enkele keren gehoord. We zijn Sinterklaas niet, maar we houden vast aan gratis advies en dienstverlening. Daarom bieden we je ook een keuze uit 6 gratis diensten. Wil je een gratis elektriciteitskeuring of energieprestatiecertificaat? Laat het ons weten en een erkende deskundige komt bij je langs. Gratis extra reclame of een gratis verhuizing naar je nieuwe woning? Het is allemaal mogelijk. Ons team van experts regelt het graag voor je.

Een verkoper uit je buurt

Als lokale vastgoedspecialist kennen we jouw regio door en door. Met filialen in Putte, Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver zijn we ook altijd bij jou in de buurt. Ons team staat elke werkdag en zaterdag voor je klaar in onze hoofdzetel te Putte, en op afspraak in onze andere filialen. En heb je ons dringend nodig? Je mag ons altijd bellen of mailen. 7 dagen op 7, zelfs ’s avonds, op een zondag of een feestdag.

 

We geven je graag advies! Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 12030 keer Laatst aangepast op vrijdag, 02 juli 2021 09:38

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.