donderdag, 08 maart 2018 09:42

Immo Vercammen lanceert ‘Basic Homestyling’

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Immo Vercammen, de regionale marktleider met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, biedt met ‘Basic Homestyling’ een nieuwe gratis dienst aan waarmee klanten hun woning verkoopklaar maken.

   

Homestyling of home-staging is een vanuit Amerika overgewaaide trend. In principe is het niet meer of niet minder dan het slim inrichten van je woning waardoor je meer kopers aantrekt. De term homestyling dekt een zeer breed begrip. Dit kan gaan van eenvoudig advies om de meubels te herschikken tot een investering van ruim € 10.000 om alle kamers her in te richten en aan te kleden. Volgens zaakvoerder Steven Van den Eynde blijkt uit marktonderzoek dat de meeste kopers twee specifieke ruimtes vrij bepalend vinden in hun aankoopbeslissing: de badkamer en de keuken.

Net zoals in interieurmagazines

Om het voor klanten budgetvriendelijk te houden en om de twee belangrijkste ruimtes van de woonst te doen stralen doet Immo Vercammen vanaf nu een Basic Homestyling cadeau. De stylist/fotograaf zorgt ervoor dat hij met de juiste accessoires en neutrale decoratiestukken de keuken en de badkamer fotogeniek laat stralen zoals in een interieurmagazine. Na enkele try-outs bleken eigenaars en potentiële kopers wild enthousiast.

Steven Van den Eynde: “We weten hoe belangrijk het kleinste detail kan zijn voor potentiële kopers. Door aandacht te schenken aan sfeerschepping en een neutrale, aangename styling van je ruimtes, kan je bezoekers veel sneller overtuigen. Met onze nieuwe dienst bieden we onze klanten een zeer waardevolle extra service.”

Van gratis styling tot EPC of elektriciteitskeuring

Klanten van Immo Vercammen kunnen vandaag een keuze maken uit een nog ruimer aanbod aan gratis diensten. Zo kan je kiezen voor de basic homestyling of een gratis 3D-rondleiding waarbij potentiële kopers vanuit hun luie zetel uw woning al kunnen bezoeken. Eigenaars die liever gebruik maken van de gratis verhuisservice, gratis EPC-certificaat of gratis elektriciteitskeuring van Immo Vercammen kunnen dit uiteraard ook nog steeds.

Heb je interesse in een gratis homestyling bij de verkoop van je huis? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 3553 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 juni 2021 13:20

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.