maandag, 13 november 2017 10:13

Verhoog je kans op snelle verkoop: laat professionele foto’s maken

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Het succes van jouw online advertentie? Dat staat of valt met de foto’s van je woning. Want het zijn de foto’s die bepalen of je aanbod een goede eerste indruk nalaat. En die eerste indruk … is beslissend. Goede foto’s doen kandidaat-kopers naar hun telefoon grijpen om een bezoek vast te leggen. Bij slechte foto’s klikken ze zó naar de volgende advertentie door. Daarom bieden we als één van onze gratis services een fotoshoot van je woningdoor een professionele fotograaf aan.

Slechte foto's: afknapper van formaat

De foto’s waar kandidaat-kopers op afknappen? Die zijn meestal amateuristisch gemaakt. Enkele voorbeelden? Een woonkamer waarin je struikelt over het speelgoed van de kinderen. Een slaapkamer met een onopgemaakt bed. Te donkere foto’s waarop je bijna geen detail meer herkent. Foto’s waarop een weerspiegeling van de fotograaf te zien is. Foto’s die de kamers kleiner maken dan ze zijn. Ze geven mogelijke kopers een fout beeld. En wég zijn die dan.

Professionele foto's: schot in de roos

Waarom wij met een professionele fotograaf werken voor de verkoop van je woning? Een vakman heeft oog voor detail en sfeer. Voorbeelden van winners? Sfeerlicht in je keuken of badkamer maakt een wereld van verschil. Een opgemaakt bed, opgeruimde eetkamer en strategisch geplaatste bloemenvaas of fruitschaal doen wonderen. Een liggende foto mét vloer maakt je kamer groter en geeft kopers een idee van de ruimte en de oppervlakte. De juiste belichting, de perfect invalshoek, … Allemaal zaken die onze professionele fotograaf automatisch in praktijk brengt.

Enkele tips als cadeau

Hoe je jouw woning het best voorbereidt voor een fotoshoot én de huisbezoeken? We geven je alvast enkele tips. Je tuin? Geef die een onderhoudsbeurt, zet de tuinmeubelen buiten en haal gft-bakken, vuilzakken en fietsen weg. Je oprit? Zet jouw wagen op straat of in de garage. Details? Vervang die kapotte lamp, lijm die losse plint terug vast, berg de familiekiekjes en kunstwerkjes van je kinderen even op.

4 gouden richtlijnen

Er zijn 4 grote regels om je woning perfect in beeld te brengen: 

  1. Haal alles weg wat niet nodig is voor die allesbepalende eerste indruk.
  2. Berg persoonlijke zaken in kasten op.
  3. Breng hier en daar wat discrete decoratie aan.
  4. Creëer een neutrale sfeer.

Je woning vlot verkopen? Maak dan gebruik van onze gratis service professionele foto's van uw woning. Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 5101 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 juni 2021 15:32

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.