donderdag, 28 september 2017 08:04

Laat kandidaat-kopers van in hun eigen zetel een 3D-rondleiding door jouw woning volgen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Wil je de kans verhogen om jouw woning snel te verkopen? Laat geïnteresseerde kopers dan van achter hun computer, tablet of smartphone recht jouw woning binnenstappen. In 3D wandelen ze rond en zien ze wat jouw huis te bieden heeft. Net alsof ze écht bij je thuis rondlopen. En weet je wat? Zo’n 3D-visualisatie is een van de gratis services die we jou aanbieden.

3D? Is dat niet hetzelfde als 360°?

Nee. In een 360°-rondleiding kijk je vanaf een vast punt rond in enkele ruimtes. Om naar een andere ruimte te gaan, moet je op het scherm klikken of toetsen. 3D gaat veel verder en is veruit het beste systeem dat er op dit moment op de vastgoedmarkt te vinden is. Via 3D wandel je letterlijk rond in een woning. Met de pijltjestoetsen of de muis ga je van kamer naar kamer, trap op en trap af, en verken je letterlijk alle hoekjes van het huis. Test zelf hoe zo'n 3D-rondleiding werkt.

Meer échte geïnteresseerde kopers

Een professionele fotograaf maakt haarscherpe foto’s van jouw woning en monteert ze tot een 3D-rondleiding. Mensen die in 3D jouw huis bezocht hebben en een afspraak maken? Die zijn écht geïnteresseerd. Want die houden van wat ze zien en willen dat ook in het echt komen proeven.

Snellere verkoop

Kandidaat-kopers die jouw woning eerst in 3D bezoeken en pas daarna in het echt? Of geïnteresseerden die eerst een rondleiding bij je thuis vragen en daarna alles nog eens in 3D bekijken? Hun hart heb jezeker gewonnen. Want in hun luie zetel zitten ze samen met alle anderen die een stem in de beslissing hebben. Zo hakken ze de knoop veel gemakkelijker door. En sneller beslist? Dat betekent voor jou ... sneller verkocht. Onze gratis 3D-visualisatie van jouw woning is dan ook een uitstekende troef om jouw woning snel te verkopen.

Op zoek naar advies of meer weten over onze gratis 3D-visualisatie van jouw woning? Contacteer ons voor meer informatie via info@immovercammen.be of 015/755.444. We helpen je graag verder. U weet intussen wel waarom…

Lees 3290 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 juni 2021 15:21

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.