donderdag, 28 september 2017 08:04

Laat kandidaat-kopers van in hun eigen zetel een 3D-rondleiding door uw woning volgen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Wilt u de kans verhogen om uw woning snel te verkopen? Laat geïnteresseerde kopers dan van achter hun computer, tablet of smartphone recht uw woning binnenstappen. In 3D wandelen ze rond en zien ze wat uw huis te bieden heeft. Net alsof ze écht bij u thuis rondlopen. En weet u wat? Zo’n 3D-visualisatie is een van de gratis services die we u aanbieden.

3D? Is dat niet hetzefde als 360°?

Nee. In een 360°-rondleiding kijkt u vanaf een vast punt rond in enkele ruimtes. Om naar een andere ruimte te gaan, moet u op het scherm klikken of toetsen. 3D gaat veel verder en is veruit het beste systeem dat er op dit moment op de markt te vinden is. Via 3D wandelt u letterlijk rond in een woning. Met de pijltjestoetsen of de muis gaat u van kamer naar kamer, trap op en trap af, en verkent u letterlijk alle hoekjes van het huis. Test zelf hoe zo'n 3D-rondleiding werkt.

 

Meer échte geïnteresseerde kopers

Een professionele fotograaf maakt haarscherpe foto’s van uw woning en monteert ze tot een 3D-rondleiding. Mensen die in 3D uw huis bezocht hebben en een afspraak maken? Die zijn écht geïnteresseerd. Want die houden van wat ze zien en willen dat ook in het echt komen proeven.

 

Snellere verkoop

Kandidaat-kopers die uw woning eerst in 3D bezoeken en pas daarna in het echt? Of geïnteresseerden die eerst een rondleiding bij u thuis vragen en daarna alles nog eens in 3D bekijken? Hun hart hebt u zeker gewonnen. Want in hun luie zetel zitten ze samen met alle anderen die een stem in de beslissing hebben. Zo hakken ze de knoop veel gemakkelijker door. En sneller beslist? Dat betekent voor u ... sneller verkocht.

Meer weten over onze gratis 3D-visualisatie? Bel of mail ons.

Lees 2426 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 december 2017 10:59

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.