vrijdag, 12 februari 2021 15:35

Coronamaatregelen in de vastgoedsector: wat betekenen ze voor jou?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

Sinds begin november vorig jaar zagen plaatsbezoeken er net dat tikkeltje anders uit. De officiële richtlijnen maakten van een woning verboden terrein voor makelaar en eigenaar, wanneer een kandidaat-koper het pand ging bezichtigen. Vanaf 13 februari 2021 zijn plaatsbezoeken in aanwezigheid van jouw vastgoedmakelaar opnieuw mogelijk.

“We zijn blij dat we geïnteresseerde kopers weer ter plaatse kunnen ondersteunen”, vertellen Steven Van den Eynde en Siemen Marien, bestuurders van Immo Vercammen. “Hetzelfde geldt voor waardebepalingen, fotoshoots, expertiseverslagen, …  Zo kunnen we op een werkbare, maar ook veilige manier aan de slag om de juiste match te vinden tussen verkoper en koper.”

Wat houden de maatregelen voor jou in?
Zelf zullen we de nodige beschermingsmiddelen dragen, zoals handschoenen en een mondmasker. We vragen ook aan jullie om een mondmasker te dragen. Alcoholgel wordt door ons voorzien. We houden minstens 1,5 meter afstand. Handen schudden zit er nog steeds niet in.

Voor en na het bezoek gaan we zo veel mogelijk digitaal te werk. Voor het bezoek zelf werken we enkel op afspraak. We vragen iedereen dan ook om stipt op het afgesproken uur langs te komen en buiten te wachten tot onze makelaar u binnenlaat. Naast de vastgoedmakelaar mogen bij een bezoek maximaal 3 personen aanwezig zijn.

Binnen zullen alle deuren openstaan. Ook ramen worden hier en daar geopend voor een goede verluchting. De buitendeuren openen wij voor jou, zodat je zelf niets hoeft aan te raken. Na ieder bezoek zullen we deurklinken en/of andere voorwerpen die aangeraakt werden (denk bijvoorbeeld aan kastdeuren, trapleuningen, …) desinfecteren.

Geen nood, je hoeft dit niet van buiten te leren. Voor ieder plaatsbezoek zullen we ter plaatse alle voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften nog even overlopen.

En voel je je ziek? Dan vragen we jou om thuis te blijven. Test je na je bezoek positief of ben je in contact gekomen met een risico-contact? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Corona-coördinator
Bij Immo Vercammen is Steven Van den Eynde de corona-coördinator. Mensen met vragen, meldingen, klachten, … kunnen bij hem terecht via 015/755.444 of
info@immovercammen.be.

Neem voor je plaatsbezoek nog even het sectorprotocol door via deze link en bekijk onderstaande filmpje van het BIV.

 

Een plaatsbezoek inplannen? Neem een kijkje op onze website en ontdek onze panden in de kijker. Nadien contacteer je ons via info@immovercammen.be of 015/755.444. We plannen graag een afspraak in.

Lees 1767 keer Laatst aangepast op donderdag, 25 maart 2021 15:32

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.