donderdag, 10 augustus 2017 14:58

Op huizenjacht? Krijg uw grond of woning als eerste te zien

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De beslissing is gevallen. U gaat een woning kopen of bouwen. Uw eerste eigen stekje, een woning ter vervanging van uw huurhuis, een kleinere woning omdat de kinderen het huis uit zijn … Het eerste wat u doet: op immowebsites grond of een woning zoeken die aan alles voldoet wat u voor ogen hebt. Maar voor u het weet, heeft een andere koper uw droom voor uw neus weggekaapt. Omdat die nét iets sneller is. Bij Immo Vercammen krijgt u uw woning of grond vóór alle andere kandidaat-kopers te zien.

 

Ons geheim: u krijgt voorsprong van ons

Dankzij acht filialen in Putte (2x), Lier, Duffel, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Keerbergen en Sint-Katelijne-Waver hebben we een groot aanbod van vastgoed te koop in de regio Mechelen-Lier en omstreken. Al die woningen en gronden zetten we meteen in onze databank. Ook van geïnteresseerde kopers zoals u houden we de gegevens bij.

Telkens we een nieuw stuk vastgoed hebben, vergelijken we dat met uw voorwaarden. Nog vóór we het op immowebsites of in reclamebladen publiceren. Hebben we een match? Dan krijgt u dadelijk een vrijblijvend mailtje met alle details. Zo bezoekt u de grond of woning als eerste. En beslist u ook als eerste. Van voorsprong gesproken.

 

Vertel ons wat u zoekt

Hoe u die voorsprong krijgt? Bezoek onze Ik ben op zoek’-pagina. Vul uw persoonlijke gegevens in en zeg ons aan welke voorwaarden uw woning of grond moet voldoen. Zoals het type vastgoed dat u zoekt, uw minimum- en maximumbudget en het aantal slaapkamers en garages. Wilt u een tuin en/of terras? Koopt of bouwt u liever in een specifieke gemeente? Laat het ons weten. Hoe meer u vastlegt, hoe gerichter we kunnen zoeken. En hoe beter de match.

Wilt u voorsprong op andere kandidaat-kopers? Vertel ons wie u bent en wat u zoekt. En krijg uw droomwoning of -grond als eerste te zien.

Tip : We publiceren vervolgens ons nieuwste aanbod eerst op onze eigen website en samen met onze concullega’s makelaars op de primeurwebsite immoscoop.be.

Lees 6997 keer Laatst aangepast op woensdag, 07 april 2021 10:48

Uw gegevens

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.